Verkeersexamen

Op donderdag 28 maart is op de basisscholen in de gemeente Heeze-Leende weer het schriftelijk verkeersexamen gemaakt, in mei volgen de praktische examens.

verkeersexamen

Zoals eerder op deze site gemeld wordt ook dit jaar door de leerlingen van groep 7 of 8 van de basisscholen in de gemeente Heeze-Leende weer het schriftelijk en het praktisch verkeersexamen afgelegd.

Op donderdag 28 maart is het schriftelijkexamen gemaakt, de praktische verkeersexamens worden gehouden op dinsdag 14 mei in Heeze en op 16 mei in Leende.

In Heeze vindt dit praktisch examen plaats vanuit de gemeentewerf aan de Oude Stationsstraat, in Leende wordt het gehouden vanuit de brandweerkazerne aan de Breedvennen. We starten op beide locaties om 09.00 uur en er zullen per locatie 4 groepen deelnemen. De leerlingen van de scholen uit Leenderstrijp & Sterksel en de leerlingen van de Berkenschutse doen het praktisch examen vanuit Leende.

De foutloos geslaagde leerlingen zullen op 22 mei om 12.30 uur door de burgemeester in het gemeentehuis  worden ontvangen.