Geef uw mening in het VVN Panel

In het VVN panel kunt u uw mening geven over allerlei onderwerpen die te maken hebben met verkeer en verkeersveiligheid.  Deze informatie gebruiken wij om ons werk af te stemmen op de behoeften in de samenleving en actief de politiek en media te benaderen. 

                                 

Wat biedt het VVN Panel u?

  • U laat Veilig Verkeer Nederland uw mening horen, waardoor de dienstverlening en de producten aangepast kunnen worden aan uw wensen
  • Resultaten van onderzoek en ondernomen acties daarop worden teruggekoppeld

Hoe werkt het VVN Panel?

U kunt zich eenvoudig gratis aanmelden door uw e-mailadres in te vullen en enkele vragen te beantwoorden. Met behulp van de antwoorden op deze vragen kunnen wij u doelgericht benaderen. Tot slot kiest u zelf uw wachtwoord. Met uw e-mailadres en wachtwoord hebt u altijd toegang tot uw persoonlijke profielpagina. Hier kunt u uw gegevens inzien en aanpassen. Na uw aanmelding kunt u uitgenodigd worden om de vragenlijst in te vullen. 

Als panellid ontvangt u, 4 tot 6 keer per jaar, per e-mail een uitnodiging om via internet deel te nemen aan een kort onderzoek in de vorm van een vragenlijst. U bent geheel vrij om de vragenlijst in te vullen, er is geen enkele verplichting om iedere keer mee te doen en u kunt zich op elk moment uitschrijven. Al uw antwoorden blijven anoniem en worden niet gebruikt voor verkoopdoeleinden. Wij behandelen al uw gegevens strikt vertrouwelijk, zie ons privacy statement.

Doet u mee?

Iedereen kan deelnemen aan het VVN Panel! Deelname is gratis en vraagt geen specifieke competenties. Meedoen is niet alleen nuttig, maar ook leuk en interessant! Hoe meer mensen er mee doen, hoe beter.

Klik hier om u aan te melden

Meer informatie?

Ga naar de veelgestelde vragen.