Theoriecursus verkeer

Hoe zit het met de verkeersregels. Weet jij het nog precies? En ben je op de hoogte van de nieuwste verkeersregels en verkeersborden? Ontdek binnen 2 minuten met onze online verkeerstest of je nog helemaal bij bent. Of geef je op voor een VVN theoriecursus in jouw buurt.

Theoriecursus verkeer
  • 27 september
  • 19:30 - 21:00
  • Dorpshuis Heerde
Voor wie?
ervaren verkeersdeelnemers
Kosten
geen

Waarschijnlijk is het al wat jaren geleden dat je je rijbewijs hebt gehaald of een verkeersdiploma. Ondertussen is het verkeer drukker geworden en zijn er veel nieuwe vervoersmiddelen op de weg bijgekomen. Is jouw verkeerskennis nog helemaal up-to-date? Als verkeersdeelnemer is het belangrijk dat je weet wat de (nieuwste) verkeersafspraken zijn. Als automobilist, fietser, voetganger of scootmobielgebruiker. Zo doe je veilig mee aan het verkeer.

Online opfriscursus

Met de online opfriscursus kun je je kennis testen per weggebruiker: automobilist, fietser, scootmobielgebruiker of voetganger. De korte verkeerstest per weggebruiker heeft 8 vragen. Bij de uitgebreide test beantwoord je 24 vragen en krijg je meteen een toelichting. Aan het eind van de online verkeerstest zie je meteen op welk onderdeel je goed of minder goed scoort. En kun je oefenen op onderwerpen zoals snelheid, kruisingen of rotondes. Wist je trouwens dat er op de website 500 verkeersvragen staan en dat al 600.000 mensen de online opfriscursus hebben gedaan? 

Opgave

Projectleiders: Henk Haasjes en Herman Westhof.
Aanmelden kan alvast via: westnet@planet.nl

Wat speelt er in jouw buurt?