Verkeersexamens theorie

Het verkeersexamen theorie vindt, in de regio Midden, vindt dit jaar plaats op maandag 15 juni.

Mocht deze datum voor uw school niet uitkomen. Dan is het mogelijk dit examen op een later tijdstip af te nemen. Bij voorkeur voorafgaand aan het praktisch verkeersexamen.

verkeersexamen theorie
15 juni

Vanaf november 2019 kunnen basisscholen in de gemeente Heerde weer zelf de verkeersexamens voor 2020 bestellen.  Ook dit schooljaar bieden we de keuze tussen een digitale en een schriftelijke versie van het VVN theoretisch Verkeersexamen. Bestellingen van het schriftelijk examen worden in februari uitgeleverd. Licenties voor het digitale examen zijn de volgende werkdag beschikbaar in het licentieportaal.

Het bestellen gaat eenvoudig met het VVN-account waarmee je ook de aantallen voor VVN verkeersmethode opgeeft. Heb je nog geen VVN-account, dan kun je dit aanvragen en direct je bestelling doorgeven. Je geeft de aantallen door en maakt een keuze voor het digitale of schriftelijke VVN theoretisch Verkeersexamen.

Let op: je krijgt geen bevestiging per e-mail, maar kunt wel altijd via je schoolaccount de bestelling bekijken.

Kosten VVN Verkeersexamen - gemeente Heerde

VVN-Heerde staat in de gemeente Heerde ook dit jaar weer garant voor de kosten van het verkeersexamen. Mogelijk wordt het examen ook dit jaar weer gesubsidieerd vanuit de Provincie Gelderland en de gemeente Heerde.

  • Digitaal VVN Verkeersexamen inclusief handleiding en diploma (zelf printen): €3,55 per leerling
  • Schriftelijk VVN Verkeersexamen inclusief diploma: €4,10 per leerling
  • Handleiding schriftelijk Verkeersexamen: €4,95

Het digitaal Verkeersexamen is inclusief handleiding. Voor het schriftelijk Verkeersexamen heb je minimaal 1 handleiding nodig in verband met de antwoorden. Het digitale examen wordt automatisch nagekeken en de antwoorden en resultaten zijn voor de leerkracht in te zien.

Wat speelt er in jouw buurt?