Bob-campagneteam in jouw bedrijf

Kerstborrels, bedrijfsfeesten, festivals... Allemaal heel gezellig en vaak wordt er een borreltje gedronken. Maar komen de mensen ook weer veilig thuis? Met het Bob-campagneteam maak je rijden onder invloed op een positieve manier bespreekbaar. Het Bob-campagneteam komt graag langs bij jouw bedrijf, festival of ander publieksevenement. 

Bob-campagneteam

Bob-afspraak

Het campagneteam maakt de Bob-afspraak met medewerkers of gasten die met de auto komen. Van tevoren bepaal je wie er terug rijdt en dus de Bob is. De Bob krijgt een polsbandje om. Bij het naar huis gaan krijgt de Bob de gelegenheid om een (vrijwillige) blaastest te doen. Heeft hij/zij geen alcohol gedronken, dan is er de felbegeerde Bob-sleutelhanger als beloning.

Cocktails

Aanvullend is er de optie om exclusief voor de Bob alcoholvrije Bob-cocktails te schenken. Verder zijn er accessoires voor de bar, zoals de Bob-barmat en een Bob-dienblad, om de Bob te helpen herinneren aan zijn afspraak.

Scoor een Bob

Zoek je een meer sportieve activiteit ? Zet het Bob-voetbaldoel op, waarbij het de uitdaging is om de bal in 1 van de 5 gaten te schieten. Een speelse manier om even bezig te zijn met ‘het scoren van een Bob’. Tijdens het spel doet het VVN campagneteam met toeschouwers een korte quiz over autorijden en alcohol. Alle deelnemers krijgen de unieke voetbal-Bob sleutelhanger.  

Interesse?

Wil je Bob of een ander verkeersveiligheidsthema onder de aandacht brengen in je bedrijf? Bekijk hier ons aanbod en meld je aan. Heb je zelf nog andere wensen of ideeën dan bespreken we graag de mogelijkheden!