Goirle

Welkom op de pagina van VVN afdeling Goirle-Riel. Wij organiseren diverse activiteiten gericht op een veilig verkeer in onze gemeente. 

Wat we doen

Onze afdeling organiseert regelmatig activiteiten gericht op veiliger verkeer. Daarbij werken we samen met onder meer de gemeente Goirle, scholen in onze gemeente en deskundigen op het gebied van verkeersveiligheid. Wanneer activiteiten gepland zijn, verschijnt dit in de agenda hieronder.

Verkeersexamen
Samen met basisscholen organiseert VVN al meer dan 25 jaar het verkeersexamen. Zo zijn kinderen goed voorbereid om veilig naar de middelbare school te fietsen.

Cursus fietsveiligheid
Zelfstandige mobiliteit voor ouderen wordt steeds belangrijker. Deze cursus helpt hen veilig aan het verkeer deel te blijven nemen met een (elektrische) fiets. Zowel theorie en praktijk komen aan bod.

Opfriscursus
Verkeersregels en -situaties veranderen snel. Samen met een ervaren rijschoolhouder organiseert VVN daarom regelmatig opfriscursussen. Dit bestaat uit een theoretisch gedeelte. Als u wilt kunt u ook aan een praktisch gedeelte deelnemen.

Fietsverlichtingscontrole
Een fietser moet gezien worden. Tijdens donkere dagen organiseren we daarom geregeld fietsverlichtingscontroles. Hierbij werken we samen met gemeente en politie.
Verkeersexamen

Nieuws uit je buurt