Zit jij op Facebook, Twitter of LinkedIn?

Laat de wereld jouw stem horen!

Help ons dan met een pilot!

Veilig Verkeer Nederland is op zoek naar nieuwe manieren om een bijdrage te leveren aan verkeersveiligheid.

'Een kleine moeite met groot effect'

Veilig Verkeer Nederland is op zoek naar nieuwe manieren om een bijdrage te leveren aan verkeersveiligheid. Een nieuwe manier waar we potentie in zien, is het geven van een online bijdrage. Want: het kost je geen geld en nauwelijks tijd. Het biedt ons de kans om mensen aan ons te binden die via hun social mediakanalen onze boodschap breed verspreiden.

Pilot: doneer je sociale stem

We starten daarom met een pilot om je ‘sociale stem’ te doneren. Iedereen die op social media zit kan hieraan meedoen. Jij dus ook! Je meldt je eenmalig aan, en je helpt onze verkeersveiligheidsboodschap te verspreiden via jouw account. Je geeft dus als het ware je sociale stem aan Veilig Verkeer Nederland. Om te beginnen vragen we iedereen die social media gebruikt om hier aan mee te doen. Meld je nu aan via deze link.

Spelregels

  • De pilot loopt van 1 juni tot 1 augustus. In deze periode krijg je maximaal 1x per week een bericht van Veilig Verkeer Nederland die we op jouw social mediakanalen willen plaatsen.
  • Je hebt altijd zelf in de hand wat er geplaatst wordt. Je kan per bericht, binnen 3 werkdagen, aangeven als je deze niet geplaatst wil hebben. Ook kan je de tekst nog aanpassen.
  • De berichten gaan uitsluitend over hoe je als weggebruiker zelf het verkeer een beetje veiliger kan maken.

Doneer nu je sociale stem in 5 minuten!

  1. Klik op de link en maak een account aan met je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord.
  2. Koppel je social media accounts door op de betreffende buttons te klikken.
  3. Houd je mailbox in de gaten. Vanaf juni gaan we berichten inplannen. Zodra we een bericht hebben ingepland, ontvang je daarvan per mail bericht.