Verkeerslessen zijn belangrijk, laatste kans om te stemmen op onze interactieve verkeersmethode

Stem nu op onze innovatieve verkeersmethode voor kinderen!

Stem mee om de VVN verkeerseducatiemethode te helpen aan de NOT innovatie award 2017. Verkeerslessen voor jonge kinderen blijven belangrijk om de missie ”Iedereen veilig over straat” te realiseren. De VVN Verkeerseducatiemethode is onontbeerlijk om kwetsbare, jonge kinderen wegwijs te maken in het huidige verkeer en om ze als puber in de toekomst minder risico te laten lopen. De VVN verkeerseducatiemethode is dit schooljaar volledig vernieuwd voor de basisscholen van de groepen 1-8. De inhoud bestaat uit aantrekkelijke, interactieve opdrachten gericht op verkeersveiliggedrag tot en met de aansluiting van digitale lessen op de online nieuwe Verkeerspoort. Daarmee voldoet VVN aan de wensen van haar gebruikers en sluiten daarbij aan op de belevingswereld van de kinderen.
 
Scholen reageren positief op de innovatie: “Vooral het digitaal werken met de methode en het tonen van de lokale situaties via De VVN situatiebouwer (Google Streetview) op het digibord, naast de verkeersbladen maakt dit een complete verkeersmethode.”
 
Het jurycommentaar:

Een methode voor verkeer die kinderen zelf actief laat nadenken over hun gedrag in het verkeer. Interactieve lesmaterialen, uitdagende werkvormen en ouderbetrokkenheid motiveren kinderen voor het vak verkeer.

 
Stem nu via onderstaande link:
http://fd8.formdesk.com/vnuexhibitionseurope/NOTstm_InnAwrd