Maak kennis met VVN Leerlingsoftware in ons webinar

Is jouw school op zoek naar een nieuwe (digitale) verkeersmethode? Of gebruikt jouw school de VVN Verkeersmethode al en wil je weleens weten of leerlingsoftware iets voor jullie is? Doe mee met ons webinar! In een halfuurtje ontdek je wat de mogelijkheden zijn van de leerlingsoftware in de VVN Verkeersmethode. 

VVN Leerlingsoftware

Digitale verkeerslessen

Digitale verkeerslessen kunnen het lesgeven leuker én makkelijker maken. In de VVN Verkeersmethode werk je in groep 1 tot en met 3 met thematische digibordlessen. Voor groep 4 tot en met 8 is digitale verwerking beschikbaar met leerlingsoftware: gevarieerde open en gesloten opdrachten die de leerling op eigen tempo kan maken.

Wat is leerlingsoftware?

Met leerlingsoftware maken de leerlingen de opdrachten op een laptop of tablet. Ze krijgen direct feedback op de gemaakte opdrachten. Ideaal voor zelfstandig werken dus. Voor leerkrachten scheelt het veel nakijkwerk. Leerkrachten kunnen in een dashboard de voortgang in de gaten houden, van individuele leerlingen én van de hele groep. 

Webinar: maak kennis met VVN Leerlingsoftware

Speciaal voor basisscholen organiseren wij in de eerste week van juni een reeks webinars om kennis te maken met de mogelijkheden van VVN Leerlingsoftware. In een halfuurtje ontdek je hoe de VVN Leerlingsoftware er uit ziet, hoe het werkt en wat de voordelen zijn voor leerkracht en leerling. 

Webinar VVN Leerlingsoftware

  • Voor: basisscholen. Het webinar is zowel bedoeld voor scholen die de VVN Verkeersmethode nog niet kennen, als voor scholen die onze methode al gebruiken en willen zien wat de mogelijkheden van de leerlingsoftware zijn. 
  • Datum: 1, 2, 3 en 4 juni 2021
  • Tijdstip: 15.30 - 16.00 uur
  • Kosten: Gratis