Dag van de Fietshelm - gemeente Heusden

Drunen

17 april vindt de Dag van de Fietshelm plaats. Stichting de Schroef, Veilig Verkeer Nederland afdeling Drunen en Stichting Seniorenschool geven hier in de gemeente Heusden handen en voeten aan. De dag vindt plaats in het clubgebouw van Atletiekvereniging DAK Drunen van 10.00u - 12.00u en is bedoeld om het belang van de fietshelm onder de aandacht te brengen. De fietshelm verkleint het risico op hersenletsel met wel 60 procent en kan bij een ongeluk veel leed voorkomen, zeker bij kwetsbare fietsers zoals kinderen en (oudere) E-bikers.

plaatje

Programma

De organisatie heeft het volgende programma samengesteld:

- 10.00u Inloop met koffie en thee

- Opening Stichting de Schroef

- Huisarts Engelenburg: de gevolgen van een val, hersenletsel

- Veilig Verkeer Nederland Verkeersquiz lokale situatie

- Vooruitblik op de cursus Fietsvalpreventie 2023

Tijdens het programma is het mogelijk om vragen te stellen om zo aan te sluiten bij de behoeften van de deelnemer. De ochtend is helemaal gratis te volgen. Ook het kopje koffie of thee krijgt u van ons! Pelders Tweewielers beantwoordt desgewenst vragen over verschillende fietshelmen.

Meer informatie of inschrijven

Wilt u meer informatie of zich direct inschrijven? Neem dan contact op met Sebastiaan Verweijen (Stichting de Schroef, sebastiaan.verweijen@stichtingdeschroef.nl, 06-23869879) of met Stichting Seniorenschool ten name van Ria de Folter: riadefolter@gmail.com

We stellen het op prijs als u zich aanmeldt zodat we weten op wat ons qua organisatie te wachten staat.

We zien u graag op 17 april.

Stichting Seniorenschool & Stichting de Schroef & Veilig Verkeer Nederland afdeling Heusden

Wat speelt er in jouw buurt?