Stap Vooruit

Verkeersles in groep 4

Tekenen. Puzzelen. Knippen en plakken. Oefenen met oversteken. De kinderen van groep 4 gaan in Stap Vooruit actief aan de slag met verkeer. Ze worden zich meer bewust van hun plek in het verkeer, zodat ze steeds zelfstandiger op weg kunnen. In Stap Vooruit leren de kinderen onder meer wat hun plaats op de weg is als ze lopen of fietsen. Ook leren ze waar ze veilig kunnen spelen en hoe ze veilig mee kunnen rijden als passagier. En ze leren de eerste verkeersborden en de beginselen van voorgaan in het verkeer.

Abonnement

Stap Vooruit verschijnt als 8 verkeerswerkbladen (ook voor het digibord) met een compacte handleiding en toetsen. Het materiaal wordt ieder jaar geactualiseerd. Aan het begin van het schooljaar ontvangt u onze handige jaarplanner.

Digitale verkeerslessen

Via Basispoort kom je snel bij de Verkeerspoort waar je op één plek alles voor je verkeersles vindt. Digibordlessen, handleiding, toetsen, aanvullend lesmateriaal. Maar ook onze situatiebouwer waarmee je eenvoudig lokale betekenisvolle verkeerssituaties kunt opzoeken, creëren en behandelen!

Bestellen

U kunt Stap Vooruit hier bestellen. De abonnementsprijs is 4,69 euro per leerling (schooljaar 2017-2018), prijswijzigingen voorbehouden. Wijzigingen m.b.t. het abonnement kunt u alleen schriftelijk doorgeven.