Stap Vooruit

Verkeersles in groep 4

Tekenen. Puzzelen. Knippen en plakken. Oefenen met oversteken. De kinderen van groep 4 gaan in Stap Vooruit actief aan de slag met verkeer. In Stap Vooruit leren de kinderen onder meer wat hun plaats op de weg is als ze lopen of fietsen. Ook leren ze waar ze veilig kunnen spelen en hoe ze veilig mee kunnen rijden als passagier. En ze leren de eerste verkeersborden en de beginselen van voorgaan in het verkeer.

Abonnement

Stap Vooruit verschijnt als 8 werkbladen met een compacte handleiding en toetsen. De lessen zijn volledig digitaal te geven dankzij de digibordlessen. Voor de verwerking bepaal je zelf of je de opdrachten digitaal of op papier wilt laten maken. Het materiaal wordt ieder jaar geactualiseerd. Aan het begin van het schooljaar ontvang je onze handige jaarplanner. Kortom: compacte, eigentijdse lessen om elke week een halfuur verkeersles te verzorgen.

Digitale verkeerslessen

Via Basispoort kom je snel bij de Verkeerspoort waar je op één plek alles voor je verkeersles vindt. Digibordlessen, handleiding, toetsen, aanvullend lesmateriaal. Maar ook onze situatiebouwer waarmee je eenvoudig lokale betekenisvolle verkeerssituaties kunt opzoeken, creëren en behandelen!

Bestellen

Je kunt Stap Vooruit hier bestellen. De abonnementsprijs is 4,87 euro (excl. BTW) per leerling (schooljaar 2018-2019), prijswijzigingen voorbehouden. Gebruik je Stap Vooruit al en blijf je dat doen in het nieuwe schooljaar? Geef dan voor 1 augustus het aantal leerlingen voor schooljaar 2018-2019 aan ons door. Daarna kan het aantal alleen verhoogd worden.