Verkeerslessen voor groep 4: Stap Vooruit

Geef in groep 4 de leukste verkeerslessen met Stap Vooruit. Je krijgt per schooljaar 8 nummers, die ieder bestaan uit 2 verkeerslessen van 30 minuten. Met interactieve werkvormen, digibordlessen en aansprekende opdrachten wordt de verkeersles echt leuk. En met de simpele handleiding heb je de verkeerslessen voor het hele schooljaar zó georganiseerd!

Stap Vooruit proberen? Bekijk het inkijkexemplaar of bestel meteen!

Veilig Verkeer Nederland stap vooruit

Structuur van de lessen

De lessen zijn opgebouwd volgens het IGDI-model, namelijk:

  1. Introductie
  2. Instructie (met verlengde instructie opdracht)
  3. Verwerking (opdrachten in het werkboek)
  4. Evaluatie

Deze heldere opbouw vind je ook terug in de handleiding en in het lesmenu van de ondersteunende digibordlessen in Basispoort.

Vast onderdeel van elke les is ‘Kiezen maar’ met vakoverstijgende opdrachten die ideaal zijn om in te zetten voor tempodifferentiatie. De leerlingen maken de opdrachten op hun eigen niveau. Ook de thuisopdracht is vaste prik in elk nummer. Daarmee betrek je de ouders bij de lesstof op een leuke laagdrempelige wijze en stimuleer je de informele verkeerseducatie.

Digitale verkeerslessen

Via Basispoort kom je snel bij de Verkeerspoort waar je op één plek alles voor je verkeersles vindt. Digibordlessen, handleiding, toetsen, aanvullend lesmateriaal. Maar ook onze situatiebouwer waarmee je eenvoudig lokale betekenisvolle verkeerssituaties kunt opzoeken, creëren en behandelen!

Blader door Stap Vooruit

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier een inkijkexemplaar van Stap Vooruit. 

Veilig Verkeer Nederland inkijkexemplaar SV

Abonnement

De werkboekjes verschijnen in acht nummers (16 lessen) die je op vier momenten in het schooljaar toegestuurd krijgt. Zo kunnen we aansluiten bij de actualiteit en bieden we lesmaterialen passend bij het seizoen. Bij de nummers 1 en 2 krijg je de bewaarmappen voor de leerlingen. In Basispoort vind je voor elke les een digitale handleiding.

Bestel nu!

Met Stap Vooruit heb je voor het hele schooljaar superleuke digitale verkeerslessen voor groep 4. De abonnementsprijs is 5,68 euro (incl. BTW) per leerling (schooljaar 2019-2020), prijswijzigingen voorbehouden. 

Gebruik je Stap Vooruit al en blijf je dat doen in het nieuwe schooljaar? Geef dan, via de onderstaande knop, voor 1 augustus het aantal leerlingen voor het nieuwe schooljaar (2019-2020) aan ons door. Daarna kan het aantal alleen verhoogd worden.

 

Veilig Verkeer Nederland groep 4