Pakket fietsverlichting

Wat fijn dat je aan de slag wilt gaan met de VVN Fietslichtactie! Met dit kant-en-klare pakket kun jij zelf heel gemakkelijk een leuke fietsverlichtingsactie organiseren op je werk, school of sportclub. Je krijgt onder andere controlelabels, leuke reflecterende sleutelhangers en gepersonaliseerde posters.

Uitverkocht - alléén nog beschikbaar voor gemeente Uden

De bestellingen voor het Actiepakket Fietsverlichting zijn enorm hard gegaan. Het ging zelfs zo hard dat al het landelijk beschikbare materiaal binnen één week is uitverkocht, ondanks dat we dit jaar weer extra materiaal beschikbaar hadden. 

Het bestellen van het actiepakket is daarom enkel nog mogelijk in één gemeente waar aanvullende regionale subsidie is, namelijk gemeente Uden. Ga je een fietsverlichtingsactie doen in de gemeente Uden en wil je daarvoor het pakket bestellen? Stuur dan even een e-mail aan steunpuntzuid@vvn.nl met daarin: 

  • hoeveel fietsen je gaat controleren (minimaal 25 stuks)
  • je naam en het adres waar het pakket naartoe gestuurd kan worden

Goed om te weten

  • Je kan zelf aangeven hoeveel fietsen je gaat controleren en wij zorgen dat je voldoende materialen krijgt. Hierbij geldt een minimum van 25 stuks. 
  • Het pakket bevat diverse materialen om een fietsverlichtingscontrole uit te voeren. Maar let op: er zitten géén losse lampjes in het actiepakket. Veilig Verkeer Nederland is voorstander van vaste verlichting op de fiets en wij zien losse lampjes vooral als noodverlichting. 
  • De materialen zijn helaas niet onbeperkt beschikbaar. Op = op! Wij laten op deze pagina weten wanneer de voorraad op is. 

Schrijf je alvast in voor volgend jaar!

Wil je in 2021 als eerste op de hoogte zijn als er weer een nieuw actiepakket voor fietsverlichting beschikbaar komt? Laat dan hier je e-mailadres achter!

We hebben je contactgegevens nodig zodat we je de materialen kunnen toesturen en zodat we, indien nodig, contact met je kunnen opnemen over je bestelling. Ook gebruiken we de gegevens voor statistische doeleinden. Je gegevens worden uitsluitend hiervoor gebruikt en veilig opgeslagen. Lees meer hierover in onze privacyverklaring