Pakket fietsverlichting

Wat fijn dat je aan de slag wilt gaan met het Actiepakket Fietsverlichting!

De bestellingen voor het Actiepakket Fietsverlichting zijn enorm hard gegaan. Het ging zelfs zo hard dat al het landelijk beschikbare materiaal binnen één week is uitverkocht, ondanks dat we dit jaar weer extra materiaal beschikbaar hadden. 

Het bestellen van het Actiepakket is daarom enkel nog mogelijk in een aantal gebieden waar aanvullende regionale subsidie is, het betreft hier:

Materialen

Laat hieronder je gegevens achter en je krijgt de materialen in oktober toegestuurd. Met dit actiepakket organiseer je heel eenvoudig een fietsverlichtingscontrole. Je krijgt o.a. controlelabels, leuke reflecterende sleutelhangers en gepersonaliseerde posters. 

Goed om te weten:

  • De actiepakketten worden op 6 en 7 oktober 2020 ingepakt en verstuurd. Plan je actie(s) daarom vanaf 10 oktober in. 
  • Je kan zelf aangeven hoeveel fietsen je gaat controleren en wij zorgen dat je voldoende materialen krijgt. Hierbij geldt een minimum van 25 stuks. 
  • Het pakket bevat diverse materialen om een fietsverlichtingscontrole uit te voeren. Maar let op: er zitten géén losse lampjes in het actiepakket. Veilig Verkeer Nederland is voorstander van vaste verlichting op de fiets en wij zien losse lampjes vooral als noodverlichting. 
  • De materialen zijn helaas niet onbeperkt beschikbaar. Op = op! Wij laten op deze pagina weten wanneer de voorraad op is. 
Let op! De naam die je hier invult wordt overgenomen op de gepersonaliseerde poster.
Let op: de materialen worden op 6 en 7 oktober verzonden. Daarna kun je je actie starten.
Minimaal 25

We hebben je contactgegevens nodig zodat we je de materialen kunnen toesturen en zodat we, indien nodig, contact met je kunnen opnemen over je bestelling. Ook gebruiken we de gegevens voor statistische doeleinden. Je gegevens worden uitsluitend hiervoor gebruikt en veilig opgeslagen. Lees meer hierover in onze privacyverklaring