Vrijwilligers werven

Hoe vind je mensen die je willen helpen met je verkeersacties? In deze e-learning doorloop je in een halfuurtje onze belangrijkste nieuwe inzichten voor het vinden van nieuwe vrijwilligers.

Vrouw doet e-learning vrijwilligers werven
Voor wie?
VVN afdelingen en werkgroepen, VVN Verkeersouders
Kosten
Gratis

Veilig Verkeer Nederland heeft de e-learning vrijwilligerswerving ontwikkeld, samen met een aantal enthousiaste vrijwilligers. We hebben dus echt gebruik gemaakt van succesformules uit de praktijk. Soms zijn het voor de hand liggende aanpakken, maar die zijn niet minder waardevol. We inspireren je en brengen je op nieuwe ideeën over hoe het ook kan.

In deze nieuwe video zie je een vrijwilliger die alles alleen moet doen. Natuurlijk bedoeld met een dikke knipoog, maar soms is het inderdaad lastig om nieuwe vrijwilligers te vinden. Mensen lopen niet zomaar warm voor vrijwilligerswerk. En dat terwijl jouw werkdruk alsmaar groter wordt en je het met steeds minder mensen moet doen.

Je doorloopt in een halfuurtje onze belangrijkste nieuwe inzichten voor het vinden van nieuwe vrijwilligers. We nemen je mee naar een buurt waar je nieuwe vrijwilligers gaat werven. Je leert wat wel en niet werkt en hoe je je netwerken kunt inzetten. Na afloop heb je een mooi wervingsplan om zelf direct te gebruiken. En dat allemaal thuis op je eigen computer. Beter kan niet toch?