Webinar Design thinking

Projecten van Veilig Verkeer Nederland komen tot stand met behulp van de ABCD Design Thinking methode. Met het volgen van 2 korte trainingen weet je wat design thinking is, wat je er mee kan en hoe Veilig Verkeer Nederland dit gebruikt.

workshop design thinking Veilig Verkeer Nederland
Voor wie?
Medewerkers en vrijwilligers Veilig Verkeer Nederland
Kosten
Gratis

De ABCD Design Thinking methode. Je hebt het vast wel eens voorbij horen komen tijdens een teamoverleg, een kennisdag of personeelsuitje. Maar wat is het nu eigenlijk en wat kan je er mee? Met het volgen van 2 korte trainingen ken je basisprincipes van het Design Thinking model en weet je hoe we dit toepassen bij Veilig Verkeer Nederland.

Je maakt kennis met deze methode om in vier stappen te komen tot creatieve oplossingen die helemaal aansluiten op je doelgroep. Je krijgt veel voorbeelden te zien van hoe we design thinking al hebben toegepast bij de ontwikkeling van bijvoorbeeld Het nieuwe fietsen, Sproet en de Straathaaien en vele andere mooie producten. 

Start de video hieronder voor het webinar (duur: 40 minuten) van Rembert Sierksma, innovatiecoördinator bij Veilig Verkeer Nederland. 

Start hier het webinar Design thinking in de VVN praktijk