Bedrijfslidmaatschap

Met een bedrijfslidmaatschap bij Veilig Verkeer Nederland draagt u bij aan het verbeteren van de verkeersveiligheid. En u laat aan uw medewerkers, klanten en relaties zien dat verkeersveiligheid bij u hoog in het vaandel staat.

Steunt u Veilig Verkeer Nederland?

Als bedrijfslid ontvangt u vier keer per jaar het relatiemagazine VVN Magazine en heeft u recht op interessante kortingen op een aantal producten van Veilig Verkeer Nederland.

Veilig Verkeer Nederland stimuleert uw betrokkenheid door naar uw ervaringen en ideeën te luisteren. U bent immers praktijkdeskundige. Wij horen bijvoorbeeld graag van u welke verkeersknelpunten in uw ogen aangepakt zouden moeten worden. Ook voorzien wij u desgewenst graag van adviezen en voorlichtingsmaterialen. We willen zo de dialoog bevorderen tussen VVN en uw organisatie, als belangrijke partij in het verkeer.

De jaarlijkse bijdrage start vanaf 150 euro en is afhankelijk van de grootte van uw organisatie. Wilt u een bedrijfslidmaatschap voor uw organisatie aanvragen, neem dan contact met ons op.