Opfriscursus verkeersregels

Het opfrissen van de verkeersregels is broodnodig voor iedereen die aan het verkeer deelneemt. VVN biedt hiervoor een online zelftest, een opfriscursus van meerdere bijeenkomsten of een verkeersvoorlichting van één dagdeel.

Online opfrissen

Met de online verkeerstest van Veilig Verkeer Nederland ontdekt u in 2 minuten of uw kennis van de verkeersregels nog up to date is. Doe de online verkeerstest op vvn.nl/opfriscursus

Opfriscursus

VVN geeft opfriscursussen over de verkeersregels. Deze bestaat uit een aantal bijeenkomsten (aantal en duur van de bijeenkomsten verschillen per regio). Deze opfriscursus kan aangevuld worden met een praktijkrit. 

Geïnteresseerd in een opfriscursus? Neemt u dan contact op met VVN in uw regio.

Voorlichting

Veilig Verkeer Nederland geeft op aanvraag voorlichting en heeft daarvoor een grote vrijwilligerspool van verkeersvoorlichters. Zij kunnen voorlichting geven over diverse verkeersonderwerpen. Anders dan de opfriscursus verkeersregels, bestaat de voorlichting uit één bijeenkomst en kan niet aangevuld worden met een praktijkrit. De voorlichting kan wel op maat geboden worden, gericht op bijvoorbeeld specifiek verkeersgedrag of doelgroep. De VVN-voorlichters worden vaak ingeschakeld door ouderenverenigingen, gemeentes, scholen en regionale projectgroepen verkeersveiligheid.

Een voorlichting aanvragen? Neem dan contact op met VVN in uw regio.