Theatervoorstelling Kapot van jou

Theater TRAXX vertolkt deze voorstelling over verkeersveiligheid. Veilig Verkeer Nederland en TRAXX maakten het theaterstuk voor het voortgezet onderwijs en het mbo. Jonge acteurs laten op dynamische en aansprekende manier zien hoe een gezellige avond uit kan lopen in een dramatische ontknoping.

Kapot van jou gaat over drie jongeren: Arwin, Roy en Mikkie. Gewone jongeren met gewone toekomstdromen. Ze beslissen graag over hun eigen leven. Een foute beslissing echter kan fataal uitpakken... Bij Kapot van jou staat verkeersgedrag niet op zichzelf; het is een afspiegeling van het alledaagse sociale gedrag.
De invloed van anderen, overmoed, onervarenheid, alcohol, drugs, hormonen. Wat gebeurt er als jongeren onder druk van anderen hun eigen grenzen overgaan? En wat betekent dat voor de toekomst?

TRAXX heeft veel ervaring in het spelen voor de doelgroep jongeren. En altijd vanuit een enorme maatschappelijke betrokkenheid. Wapenfeiten zijn o.a.: Rouw op je dak, Door dik en dun en Weer-zin. Zoals uit de keuze van de thema's blijkt gaat TRAXX moeilijke onderwerpen niet uit de weg. De voorstelling zet ze aan het denken en gaat verder dan alleen maar mooi of leuk.

Belangstelling? Neem contact op met Theater Traxx of lees de docentenhandleiding.