Word donateur

Iedereen veilig over straat. Dat is waar Veilig Verkeer Nederland voor staat. Daarvoor organiseren we elk jaar het VVN Verkeersexamen. Daarom helpen we senioren om zo lang mogelijk mobiel te blijven. En maken we ons sterk om het verkeer voor iedereen veiliger te maken. Jouw donatie helpt daarbij. Mogen we op jouw bijdrage rekenen?

Veilig Verkeer Nederland praktisch Verkeersexamen

Een leven lang leren 

Een veilig verkeer begint met goed verkeersonderwijs. Wie is er niet opgegroeid met het VVN Verkeersexamen? Maar verkeersdeelname houdt niet op na de basisschool. Ook daarna is het belangrijk om je kennis en vaardigheden in het verkeer uit te breiden en te onderhouden. Daarom ontwikkelen wij educatieve programma’s en campagnes voor iedere leeftijd. 

Een echte vrijwilligersorganisatie 

Dagelijks zetten mensen in heel Nederland zich vrijwillig in voor verkeersveiligheid. VVN Verkeersouders en brigadiers bij de basisscholen. Bewoners zetten buurtacties op touw, zoals een snelheidsactie of een fietsverlichtingscontrole. Wat deze mensen gemeen hebben? Zij komen in actie om het verkeer een stukje veiliger te maken. Met steun van Veilig Verkeer Nederland.

Mogen we op jouw bijdrage rekenen?

Nederland lijkt heel verkeersveilig. Maar iedereen kent wel iemand die bij een ongeval betrokken is geweest. Afleiding in het verkeer neemt toe. En voor kinderen die nog ‘wegwijs’ moeten worden, is het verkeer geen makkelijke oefenplaats. 

Iedereen veilig over straat. Dat is waar we het voor doen. En jij kunt ons steunen met een gift.

Veilig Verkeer Nederland kind op fiets1

Belastingvoordeel bij een periodieke schenking

Wil je het werk van Veilig Verkeer Nederland een aantal jaren achter elkaar steunen én in aanmerking komen voor maximaal belastingvoordeel? Doe een periodieke schenking en je gift is 100% aftrekbaar! Bij een periodieke schenking leg je in een schenkingsovereenkomst vast welk vast bedrag je aan ons wilt schenken voor een periode van minimaal 5 jaar. Dat kan tegenwoordig zonder tussenkomst van een notaris.

In je testament 

Wil je het werk van Veilig Verkeer Nederland steunen, ook als je er niet meer bent? Neem Veilig Verkeer Nederland op in je testament. Bijvoorbeeld via een legaat of een erfstelling. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Opzeggen?

Wil je geen donateur meer zijn? Dat vinden we uiteraard erg jammer. Jouw steun maakt ons werk mede mogelijk! Neem voor het opzeggen van je donateurschap contact met ons op via 088-5248800.