Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Veilig Verkeer Nederland is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Privacy

Veilig Verkeer Nederland slaat geen persoonlijke gegevens op van bezoekers van de website, tenzij dit uitdrukkelijk wordt vermeld. De informatie die door de website wordt gebruikt om je op maat te bedienen, zoals je naam en postcode, wordt niet opgeslagen in een gegevensbestand en blijft niet bewaard na uw bezoek aan onze site. Informatie die je aan Veilig Verkeer Nederland verstrekt, wordt niet aan derden overhandigd. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.

Copyright

Veilig Verkeer Nederland, Amersfoort 2017. Alle rechten voorbehouden.

Alle werken en informatie op deze website zijn beschermd door het auteursrecht en/of databankenrecht van Veilig Verkeer Nederland. Als gebruiker mag je de informatie op een beeldscherm bekijken en desgewenst afdrukken.

Iedere openbaarmaking of verveelvoudiging, zoals: verspreiden, verzenden, opnemen in een ander werk, netwerk of website, tijdelijke of permanente reproductie, vertalen of bewerken of anderszins al of niet commercieel hergebruik, is niet toegestaan, tenzij expliciet op de site aangegeven of met schriftelijke toestemming van Veilig Verkeer Nederland.