Test je kennis

Ken jij alle verkeersregels en weet je ze goed toe te passen? Misschien is er wat weggezakt. Of ga je binnenkort Verkeersexamen doen. We hebben verschillende sites vol informatie en antwoorden. Zodat iedereen veilig de weg op kan. Test je kennis!

Corona: verkeerslessen om thuis te doen

Door het coronavirus zijn de scholen dicht tot en met 6 april. Toch is het fijn als je dan wel blijft oefenen met verkeer, net zoals met rekenen en taal. Wij hebben daarom de verkeerslessen voor groep 4 t/m 8 online gezet. Veel succes!

Jongen doet verkeerslessen op de laptop

Oefenexamen en verkeersexamen

Het Nationaal VVN Verkeersexamen is één van de hoogtepunten van het schooljaar. In het hele land doen kinderen hun best om het VVN Verkeersdiploma te halen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Oefenen dus!

Oefenen voor het verkeersexamen

Online verkeerstest

Hoe zit het met de verkeersregels. Weet je het nog? En ben je op de hoogte van de nieuwste verkeersregels en verkeersborden? Ontdek binnen 2 minuten met onze online Opfriscursus (een verkeerstest) of je nog helemaal bij bent. Of geef je op voor een Opfriscursus in jouw buurt.

Test je kennis

VVN Opfriscursus bij jou in de buurt

Veilig Verkeer Nederland organiseert overal in het land de VVN Opfriscursus. Voor automobilisten, fietsers en scootmobielgebruikers. Ook in jouw buurt. Je vindt al onze cursussen in de agenda.

Opfriscursus

Ouder-kind quiz

Speel samen met je zoon of dochter de leuke quiz over verkeersborden, verkeersregels en veilig gedrag in het verkeer. Wie weet er meer over verkeer: jij of je kind? Daag elkaar uit! En wie weet leer je nog wat bij. Voor kinderen uit groep 3 t/m 6.

Veilig Verkeer Nederland ouder kind quiz blok

Verkeersregels

Soms zijn de verkeersregels wat weggezakt. Of wist je niet dat er nieuwe afspraken zijn bijgekomen. Zorg dat je als weggebruiker op de hoogte bent. Alles over verkeersregels en verkeersborden kijk je je na op een speciale website van Veilig Verkeer Nederland. Vol informatie en antwoorden.

Veilig Verkeer Nederland verkeersregelwebsite