Praktische verkeersprojecten

Eén tot drie keer per jaar een verkeersproject met álle kinderen op je school. Dat kan met deze kant-en-klare projecten. De keuze is aan jou: oversteken, een veilige fiets, of 'Op voeten en fietsen naar school'. Makkelijk uit te voeren voor leerkracht of (verkeers)ouder, dus het kost nauwelijks extra werk. Plus: je hebt toegang tot het online VVN Verkeersspel. 

Meld je school aan voor de VVN Praktische verkeersprojecten voor scholen en verkeersouders. Met dit lidmaatschap, speciaal voor basisscholen, kunnen jullie elk jaar meedoen aan drie verkeersprojecten. Elk pakket bevat alles wat je nodig hebt om een verkeersproject te organiseren. De kosten van deelname (per kalenderjaar) hangen af van het aantal leerlingen van de school (inclusief btw):

  • tot en met 150 leerlingen: € 75,-
  • 151 t/m 250 leerlingen: € 125,-
  • 251 t/m 500 leerlingen: € 225,-
  • vanaf 500 leerlingen: € 300,-

Welke projecten kies jij?

Als je school is aangemeld kun je de projecten online bestellen. Elk pakket bevat alles wat je nodig hebt om een verkeersproject te organiseren. Een korte instructie, materialen voor alle leerlingen en gratis bijbehorende downloads, zoals extra lessen of ouderinformatie. Én met je bestelling krijg je ook toegang tot het online VVN Verkeersspel

Je kunt kiezen voor deze projecten:

Bekijk hier onze video over de VVN Praktische Verkeersprojecten