Projectaanbod voor opdrachtgevers

Veilig Verkeer Nederland (VVN) is actief voor verkeersveiligheid in heel Nederland. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van educatie en gedragsbeïnvloeding zijn wij een nuttige partner voor gemeenten en andere opdrachtgevers. 

Hieronder vind je ons projectaanbod. Daarnaast kunnen wij ondersteunen bij het ontwikkelen van een goed verkeersveiligheidsbeleid. Meer weten over hoe je jouw gemeente zo veilig mogelijk kunt maken? Neem contact op met de VVN-contactpersoon in jouw provincie.

Projecten in buurten

Bekijk meer informatie over doel, doelgroep en de uitvoering van onze projecten voor buurten. Naast deze projecten informeren wij buurtbewoners over wat zij zelf kunnen doen voor een veilige buurt.

buurtactie

Projecten in schoolomgeving

Bekijk meer informatie over doel, doelgroep en de uitvoering van het project. Naast deze projecten informeren wij ouders/leerkrachten over wat zij zelf kunnen doen voor een veilige schoolomgeving.

Veilige schoolomgeving handtekeningenbord Veilig Verkeer Nederland.jpg

Projecten voor 50-plussers

Bekijk meer informatie over doel, doelgroep en de uitvoering van onze projecten voor 50-plussers. Naast deze projecten informeren wij deze doelgroep over hoe zij veilig onderweg blijven gaan.

VVN Opfriscursus Scootmobiel 50-plussers Veilig Verkeer Nederland

Veilig Verkeer Nederland in jouw provincie

De vrijwilligers en beroepskrachten van Veilig Verkeer Nederland maken zich sterk voor een verkeersveiliger Nederland. Veilig Verkeer Nederland is aanwezig in alle provincies van Nederland. Kijk wat er in jouw regio gebeurt en welke VVN-afdelingen en -werkgroepen actief zijn.