Doe mee

Iedereen kan een steentje bijdragen aan meer verkeersveiligheid in ons land. Word vrijwilliger, sluit je aan als partner of doe een gift. 

Meehelpen

Wil jij je talenten graag inzetten voor meer verkeersveiligheid? Echt iets betekenen voor een ander? Nieuwe mensen ontmoeten? Bij Veilig Verkeer Nederland help je het verkeer voor jezelf en voor anderen een stukje veiliger te maken. Help ook mee, net als onze duizenden andere vrijwilligers.

Doneren

Wij willen dat iedereen veilig over straat kan. Daarom organiseren we het VVN Verkeersexamen. Helpen we senioren om zo lang mogelijk mobiel te blijven. En doen we nog veel meer. Jouw donatie helpt om het verkeer voor iedereen veiliger te maken.

Partnership aangaan

Als dé maatschappelijke organisatie voor verkeersveiligheid, zoeken we graag de samenwerking met bedrijven. Een structurele samenwerking heeft een positieve impact op onze beide merken. Een win-win situatie: je helpt ons en je werkt aan een positief imago voor je organisatie

Lid worden

Als lid van Veilig Verkeer Nederland sluit je je aan bij een vereniging van doeners. Veilig Verkeer Nederland zorgt ervoor dat iedereen makkelijk een steentje kan bijdragen aan verkeersveiligheid. Tienduizenden mensen en vele organisaties zetten zich in om het verkeer in ons land veiliger te maken.

Kom in actie voor veilig verkeer

Wil je iets doen voor verkeersveiligheid zonder dat je er veel tijd in moet steken? Maak dan een keuze uit een van onze leuke verkeersacties. Bij elke actie download je gratis de toolkit met materialen. Daarna kun je meteen aan de slag. 

Buurtbewoners in actie voor veilig verkeer