Theoretische opfrisser voor scootmobielgebruikers

Woensdag 8 september van 10.00 – 12.00 uur organiseren VVN Katwijk en Welzijnskwartier een bijeenkomst voor scootmobielers. Het betreft een theoretische opfriscursus met vele praktische tips en suggesties van Cees Zwanenburg van VVN Katwijk. De bijeenkomst wordt gehouden in de grote zaal van de Ontmoetingskerk aan de Nieuwe Duinweg 64 in Katwijk.

foto 1

Aanmelden kan t/m woensdag 1 september bij Maria van der Plas van Welzijnskwartier (06-39871565 / mariavanderplas@welzijnskwartier.nl). Er zijn geen kosten aan verbonden en meld u snel aan want… vol is vol.

‘Belangrijk om opgefrist te worden’

Zwanenburg: ,,We gaan er vanuit dat we mei 2022 met VVN Katwijk weer onze originele dag voor de scootmobielgebruikers kunnen organiseren, inclusief de praktische vaardigheden. Maar gezien de kwetsbaarheid van deze doelgroep in het verkeer, willen we nu toch deze twee uurtjes theorie organiseren. Met voor de deelnemers natuurlijk ook de gelegenheid om alle vragen te stellen. En het is nog gratis ook dus… reageer snel!”

VVN Katwijk is te vinden bij…

Voor meer informatie over VVN Katwijk kunt u terecht op de website https://vvn.nl. Klik daar aan ‘In je buurt’, kies ‘Zuid-Holland’ en ‘Katwijk’. Daar vindt u ook het jaarverslag van het coronajaar 2020, maar ook meer lokaal Katwijks nieuws in woord en beeld.

 

Wat speelt er in jouw buurt?