Zuid-Holland

VVN Regionaal Steunpunt West organiseert vele activiteiten voor diverse doelgroepen. Denk aan projecten voor basisschoolleerlingen zoals het VVN Praktisch Verkeersexamen, een Buurtactie Verkeersveiligheid vanuit een melding op het Participatiepunt voor buurtbewoners of een Opfriscursus voor senioren. Meer weten over mogelijke projecten? Stuur een mail naar steunpuntwest@vvn.nl

Het districtsbestuur Zuid-Holland bestaat uit zes vrijwilligers. Het districtsbestuur is op provinciaal niveau actief en ondersteunt onder meer de lokale VVN-afdelingen.

Nieuws uit je buurt

 1. Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn

  Alle leerlingen uit Boskoop zijn geslaagd!

  Gisteren op donderdag 17 juni deden 112 leerlingen van de basisscholen in Boskoop mee aan het praktische deel van het verkeersexamen. Alle kinderen hadden goed geoefend en zijn geslaagd.

  Verkeersexamen Boskoop 2021
 2. Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn

  Iedereen geslaagd bij het praktisch verkeersexamen in Hazerswoude Rijndijk en Koudekerk

  Als derde kern waren vandaag de leerlingen van de basisscholen Steijaert, Tweeklank en Rijnschans uit Hazerswoude Rijndijk en Koudekerk aan de beurt voor het praktisch verkeersexamen.

  Praktisch Verkeersexamens Hazerswoude Rijndijk en Koudekerk
 3. Katwijk

  Fietsend klaar voor het Voortgezet Onderwijs

  Dinsdag 25 en woensdag 26 mei hebben de groepen 8 van de basisscholen in Katwijk en Valkenburg hun praktische verkeersproef van VVN Katwijk afgelegd.

  foto 1

Contactgegevens

Projectondersteuning algemeen

Steunpunt West

Contactpersoon Zuid-Holland

Eveline Krabbendam