Help je ons mee? Meedoen is makkelijk!

VVN afdeling Someren organiseert activiteiten voor verschillende doelgroepen in de gemeente Someren. Wellicht herkent u het Verkeersexamen en verkeersouders / brigadiers voor schoolgaande kinderen. Denk ook aan BOB of MONO,  niet te vergeten de jaarlijkse verkeersquiz en opfris cursussen voor auto, fiets of scootmobiel!

vrijwilligers

Vrijwilligers gezocht

Bij VVN kun je altijd iets vinden wat bij je past! Waar krijg jij energie van? Iets ondernemen, jury zijn, communicatie en marketing, administratief, of juist alleen af en toe eens lekker meehelpen zonder dat je de kar hoeft te trekken? Iedereen is welkom, of je nu jong bent of juist wat meer levenservaring hebt! 

 

Daarom wordt je vrijwilliger!

Is verkeersveiligheid iets waar jij je voor wil inzetten? Welkom! Ons bestuur bestaat uit 4 enthousiaste vaste vrijwilligers en we hebben een goede band met elkaar alsook met de vrijwilligers uit de werkgroepen. Mocht je iets specifieks willen doen op via of voor een bepaalde school? Ook dat is mogelijk!

 

Momenteel zijn we op zoek naar aanvulling in de werkgroepen van de Verkeersquiz en het Praktisch verkeersexamen. Daarnaast zoeken we iemand voor de functie van secretariaat.

 

Meteen aanmelden of meer informatie? 

Neem gerust contact op! Details zijn te vinden op de website van VVN, bij het onderdeel vacatures, kijk op onze Facebook pagina (VVN Afdeling Someren) of mail naar someren@vvn.nl! Tot ziens!

 

Wat speelt er in jouw buurt?