Transportveiligheid: Nomineer kandidaten voor de TVM Awards!

Op 26 oktober reikt transportverzekeraar TVM drie awards uit op het TT Circuit in Assen. Onze directeur Evert-Jan Hulshof is onderdeel van de jury. Ben/ken jij een beroepschauffeur of (transport)onderneming die zich heeft ingezet voor transportveiligheid? Nomineer dan kandidaten voor ‘Ridder 2019’ en ‘Veilig Transport’!

Transportveiligheid: Nomineer kandidaten voor de TVM Awards!

TVM Awards

De uitreiking van de TVM Awards is een nieuw initiatief van TVM verzekeringen en diverse partners, waaronder Veilig Verkeer Nederland. Het doel? Meer transport- en verkeersveiligheid én waardering tonen voor de Nederlandse beroepschauffeurs. Er zijn drie awards: ‘Ridder 2019’, ‘Veilig Transport’ en ‘De Veiligste Chauffeur van Nederland’!

Ridder 2019: Nomineer een beroepschauffeur!

'Ridder 2019' award

Ridder 2019 is een juryprijs van chauffeurs (één uit iedere provincie) voor een beroepschauffeur die zich heeft ingezet voor transportveiligheid. Bijvoorbeeld door langdurig schadevrij rijden. Of een heldhaftige actie op de snelweg.

Ken jij iemand die deze prijs móet winnen? Nomineer jouw Ridder 2019 voor of op 15 september!

Veilig Transport: Nomineer een onderneming!

'Veilig Transport' award

Deze award zal worden uitgereikt aan een (transport)onderneming die een positieve bijdrage levert aan transport- en verkeersveiligheid. Onze directeur Evert-Jan Hulshof zal - samen met andere partners van de TVM Awards - de jury vertegenwoordigen.

Een onderneming in gedachten? Nomineer de organisatie voor de Award Veilig Transport 2019! Dat kan tot en met zondag 15 september.

'Veiligste Chauffeur' award

Het NK Veiligste Chauffeur is in volle gang. Wie is de veiligste beroepschauffeur van Nederland? Uit ruim duizend deelnemers gaan binnenkort 120 halve finalisten de strijd aan voor een felbegeerde finaleplek. Op de finaledag zullen de tien finalisten strijden om deze mooie titel.

Finale en uitreiking

De finale van het NK en de awarduitreiking vinden plaats op 26 oktober op het TT Circuit in Assen. We wensen alle deelnemers en genomineerden veel succes!

"Wij geven graag onze support aan dit mooie initiatief van TVM. Transportverkeer is onmisbaar in onze samenleving en brengt tegelijkertijd een grote verantwoordelijkheid met zich mee voor transportorganisaties en chauffeurs: veilig rijden! Het vakmanschap van de chauffeur is in belangrijke mate doorslaggevend als het gaat om verkeersveiligheid. De factor mens is namelijk verantwoordelijk voor ruim 90% van alle verkeersongevallen. Daar is dus een wereld te winnen. Veel transportondernemingen hebben al eigen veiligheidsprogramma's ontwikkeld om de vaardigheid van hun chauffeurs up to date te houden. Ruim 300 transportondernemingen voeren het VVN-beloningssysteem voor beroepsmatige weggebruikers uit. De TVM Awards waarderen en belonen inspirerende voorbeelden van organisaties en chauffeurs op het gebied van verkeersveiligheid. Belangrijk want goed voorbeeld doet immers goed volgen."

Evert-Jan Hulshof - Directeur Veilig Verkeer Nederland