Veilig Verkeer Nederland op de 50PlusBeurs

Van 17 t/m 21 september zijn wij te vinden bij de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht!

50PlusBeurs Veilig Verkeer Nederland stand

De beursbezoekers worden warm ontvangen bij onze stand op het fietsplein in hal 8. Daar kunnen ze verkeersquizzen spelen en ontvangen ze meer informatie over bijvoorbeeld Het nieuwe fietsen, onze verkeersregelswebsite en de (online) Opfriscursus.

Een mooi moment voor ons om meer te horen over de ervaringen van 50-plussers in het verkeer én hen kennis te laten maken met ons aanbod.

Verkeersquizzen

Op de verschillende zuilen worden quizjes gespeeld rond verkeersveiligheid. Wat zij de meest voorkomende ongevallen? Wat is de juiste plaats op de weg voor verschillende weggebruikers? En waar sta je veilig in dodehoeksituaties? Niet altijd even makkelijk!

Het nieuwe fietsen

Ook wordt er van alles verteld over onze nieuwe workshop Het nieuwe fietsen. Een laagdrempelige, gezellige workshop om ervaringen te delen en het samen te hebben over diverse verkeersonderwerpen.

Verkeersregelwebsite

Bezoekers kunnen via een tablet kennismaken met onze verkeersregelwebsite. Hier zijn alle verkeersregels en -borden mét uitleg verzameld. Erg handig wanneer je twijfelt over hoe het ook alweer precies zat.

VVN Opfriscursus

Tenslotte is er de mogelijkheid een korte online verkeerstest te doen om te kijken of de verkeerskennis nog up to date is. Na 8 vragen vanuit een bepaalde rol (voetganger, fietser, automobilist of scootmobieler) komt de score in beeld.

We hebben er erg veel zin in! Zien we je daar?