Gratis toolkit VVN praktisch Verkeersexamen

Organiseert jouw school dit schooljaar weer het VVN praktisch Verkeersexamen? Of is het praktijkexamen er nog niet, en vind jij het hoognodig dat dit opgestart wordt in jouw gemeente? Vraag dan nu de gratis toolkit aan om het VVN praktisch Verkeersexamen op jouw school te organiseren.

Let op: wegens grote belangstelling zijn de toolkits op. Je kunt deze niet meer aanvragen.

Praktisch Verkeersexamen

Scholen die zelf het VVN praktisch Verkeersexamen organiseren, geven wij graag een steuntje in de rug. Verkeer leer je namelijk niet alleen uit een boekje. Juist de praktijk, waarin kinderen laten zien dat ze de theorie kunnen toepassen in het échte verkeer, is dan ook een onmisbaar onderdeel van het VVN Verkeersexamen. 

Gratis toolkit

Daarom helpt Veilig Verkeer Nederland dit jaar 100 scholen op weg met het organiseren van het praktisch Verkeersexamen. Wil jij daar bij zijn? Vraag dan nu de gratis toolkit aan. Op = op. 

Wat je krijgt:

Met de toolkit heb je de benodigde materialen in huis om het praktisch Verkeersexamen te organiseren:

  • 35 genummerde hesjes 
  • Fietscontrolekaarten  
  • Routeborden 
  • Handleiding (digitaal) 
  • Toegang tot VMT en controlepost app 

Wegens grote belangstelling zijn de 100 gratis tookits inmiddels allemaal vergeven. Scholen die de toolkit hebben aangevraagd en in aanmerking komen, hebben allemaal bericht gehad. De toolkits worden medio december verstuurd. 

Het is wel mogelijk om gebruik te maken van de handige controlepostapp en onze digitale handleiding voor de organisatie van het examen.

Bekijk hieronder het filmpje en kijk hoe een VVN praktisch Verkeersexamen in zijn werk gaat. Bovendien zijn er in onze webwinkel allerlei materialen te koop zoals hesjes, routeborden en spandoeken.

Organiseer het VVN praktisch Verkeersexamen
Praktisch Verkeersexamen