Verkeersexamen 2022

Verkeersexamen 2022

Stand VVN Gilze en Rijen

VERKEERSEXAMENS GILZE EN RIJEN 2022

 

Ná een heftige coronacrisis konden de kinderen van groep 7 eindelijk weer, eens een praktijkexamen verkeer rijden in onze gemeente.

Alle scholen in Gilze en Rijen waren goed vertegenwoordigd op 12 en 13 april, j.l

Zowel in Rijen alsmede in Gilze werden de examens verreden onder zeer, mooie weersomstandigheden, al waren er in Gilze wat sluierwolken aan de, hemel.

In Rijen liet wethouder mw.  Stinenbosch de deelnemers van start gaan én in, Gilze gaf  burgemeester Alsema dit jaar het vertreksein aan de examen, kandidaten.

De uitslagen zijn inmiddels bekend bij de scholen.

Helaas is er dit jaar niemand cum laude geslaagd ( theorie en praktijk foutloos).

Dus er is nog voldoende werk voor ouders, verzorgers en leraren om extra, aandacht aan het verkeer te schenken door b.v. een verkeersles.

Helaas hebben we óók gezien dat er diverse kinderen de route vooraf niet of, nauwelijks gereden hebben/hadden zodat ze zichzelf soms toch in de, problemen brachten.

Maar de vrijwilligers van VVN afd. Gilze en Rijen blijven proberen om iedereen, bewust te maken van het deelnemen op een veilige manier aan het verkeer.

Dank aan iedereen voor jullie medewerking op beide dagen in Gilze en/of, Rijen, waarbij we zéker de diverse ouders/verzorgers niet moeten vergeten, die boos  waren omdat ze de auto’s even 50 meter verder moesten parkeren, en nu dat HELE stuk van 50 meter moesten lopen naar de school.

wethouder mw.  Stinenbosch
verkeersexamen
Verkeersexamen
Verkeersexamen

Wat speelt er in jouw buurt?