Hoe kom jij veilig thuis? Doe de Verkeerscheck!

We weten allemaal hoe het hoort in het verkeer: je focust je op de weg, zet je fietslicht aan, regelt een Bob en je houdt je aan de snelheid. Maar weet jij daadwerkelijk alles over verkeer en hoe je veilig thuis komt? Doe de Verkeerscheck en ontdek in 5 minuten hoe goed jij op de hoogte bent. Succes!

Alcohol

Alcohol en verkeer is geen goede combinatie. Daarom roepen we mensen op om de Bob-afspraak te maken. Wat weet jij over rijden onder invloed en de Bob-campagne? Check het hier!

Veilig Verkeer Nederland Bob campagne

Fietsverlichting

Wat geeft mensen een onveilig gevoel in het verkeer? Fietsers zonder licht! Terwijl 'zien en gezien worden' zo belangrijk is. Weet jij alles over fietsverlichting? Check het hier!

fietsverlichting AAN

Afleiding

Door social media zijn vrienden, familie en collega's altijd dichtbij. Soms iets té dichtbij. Zeker als je met je smartphone in de auto of op de fiets stapt. Weet jij hoe het zit met de gevolgen van afleiding? Check het hier!

MONO campagne

Snelheid

Af en toe rij je als bestuurder een paar kilometer te hard, vaak onbewust. Wist je dat 1 op de 3 dodelijke verkeersongelukkken komt door te hoge snelheid? Wat weet jij over snelheid in het verkeer? Check het hier!

Campagne snelheid

Fietshelm

Het dragen van een fietshelm is nuttig voor je eigen veiligheid onderweg. Weet jij alles over de fietshelm? Check het hier!

Veilig Verkeer Nederland fietshelm e-bike helm fiets VVN

Met de verkeerscheck sluiten we aan op de verkeersveiligheidcampagnes van de overheid. Veilig Verkeer Nederland is partner in deze campagnes. Deze verkeerscheck is ontwikkeld in opdracht van en in samenwerking met: