Agenda

Veilig Verkeer Nederland komt in het hele land in actie. Bekijk hier onze cursussen, evenementen, campagnes, projecten en alle andere activiteiten. 

Coronavirus

Er worden in Nederland allerlei maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, met name voor kwetsbare groepen. Wij adviseren je om de richtlijnen van de overheid op te volgen. De gezondheid van onze vrijwilligers, medewerkers en andere betrokkenen bij onze activiteiten staat voorop. Om het risico op verspreiding van het virus zo klein mogelijk te houden, nemen wij de volgende maatregelen:

 • Al onze activiteiten tot 1 juni 2020 worden geannuleerd of uitgesteld. Wij nemen zo spoedig contact op met iedereen die zich al had opgegeven voor een activiteit.
 • Het sluiten van de basisscholen heeft ook direct impact op het Nationaal VVN Verkeersexamen van 2020, zowel het theoretisch als het praktisch verkeersexamen. Ook deze worden geannuleerd of uitgesteld. Als de situatie het toelaat, en de scholen gaan weer open  zoeken we, uiteraard in overleg met scholen, naar een nieuwe datum. Dat zal in ieder geval niet voor juni zijn, om scholen en kinderen genoeg voorbereidingstijd te geven. 
 • Ook onze gastlessen op basisscholen gaan niet door. Indien mogelijk zoeken we samen naar een nieuwe datum, zodra de scholen weer helemaal opgestart zijn.

Filter agenda op:

Er zijn 6 resultaten gevonden

Bekijk ook ons nieuws
 1. Evenement
  Tholen

  Ledenvergadering

  De ledenvergadering wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum

  vergadering
  02 apr
 2. Evenement
  Zeeland Oost- Souburg

  Praktisch Verkeersexamen

  Tijdens het VVN praktisch Verkeersexamen toetsen we of de leerlingen de theorie goed kunnen toepassen in het echte verkeer.

  praktisch verkeersexamen
  15 apr
 3. Evenement
  Tholen Goes

  Districtsvergadering

  Tijdstip wordt nog bekend gemaakt

  vergadering
  20 apr
 4. Evenement
  Zeeland Vlissingen

  Praktisch Verkeersexamen

  Tijdens het VVN praktisch Verkeersexamen toetsen we of de leerlingen de theorie goed kunnen toepassen in het echte verkeer.

  praktisch verkeersexamen
  07 mei
 5. Opfriscursus
  Schouwen-Duiveland Schouwen-Duiveland

  het nieuwe fietsen wordt tot nader order uitgesteld

  Veilig fietsen, ook als senior

  e-bike cursus
  07 mei
  08 mei
 6. Opfriscursus
  Schouwen-Duiveland

  Opfriscursus rijvaardigheid

  Hoelang is het geleden dat u uw rijbewijs heeft gehaald ?

  opfriscursus rijvaardigheid
  05 okt