VVN Opfriscursus Scootmobiel op locatie

Rijden met een scootmobiel kan even wennen zijn. Op een scootmobiel kom je andere obstakels en situaties tegen dan wanneer je loopt of fietst. Wil je meer weten over het veilig bedienen van een scootmobiel? We helpen je graag met de VVN Opfriscursus Scootmobiel, die wij samen met Ergotherapie Nederland hebben ontwikkeld.

Veilig Verkeer Nederland Scootmobielcursus scootmobiel

Bezoek de VVN Opfriscursus Scootmobiel

Wil jij op een leuke manier jouw kennis over verkeersregels en -gedrag opfrissen? Meld je aan voor een VVN Opfriscursus Scootmobiel& bij jou in de buurt.

Is er geen cursus bij jou in de buurt? Neem dan contact op met jouw regionale VVN-vestiging of een ergotherapeut over de mogelijkheden.

Inhoud

De scootmobieltraining is helemaal naar behoefte af te stemmen. Bijvoorbeeld voor deelname aan het verkeer in een drukke omgeving of rustige omgeving, voor kleine ritjes of wat langere afstanden. Hier kun je vast een voorproefje bekijken van mogelijke onderwerpen. Bij de aanvang van de training wordt in overleg besproken welke onderdelen je nog kunt oefenen voor veilige verkeersdeelname. Hier hebben wij een handige checklist voor. 

Neem een kijkje bij een VVN Opfriscursus Scootmobiel in Schijndel.

Meer adviezen over veilig en prettig blijven rijden met je scootmobiel?

Bekijk Tips en hulpmiddelen of Verkeersregels!