Kom ook bij het Bob-promoteam!

We mogen weer! Het evenementenseizoen is begonnen. Het worden weer drukke, maar leuke tijden voor het Bob-promoteam. Het team is nog niet op volle sterkte, dus we kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Bob Veilig Verkeer Nederland promoteam

Help mee op leuke evenementen zoals de Zwarte Cross, De Toppers, TT Assen, Concert at Sea en meer Bob-acties. Zie hiervoor onderdaan onze evenementenkalender. Samen gaan we op een positieve manier het gesprek aan met de bezoekers over het rijden onder invloed van alcohol en testen wij hun verkeerskennis. Je helpt met jouw inzet ook mee om verkeersslachtoffers te voorkomen. Extra leuk is dat je het verspreiden van deze goede boodschap kunt combineren met een festival. Je krijgt genoeg tijd om over het evenemententerrein te lopen en te luisteren naar jouw favoriete muziek of een leuke voetbalwedstrijd te kijken.

Wie wij zoeken

Wij zoeken leuke en gezellige mensen in de leeftijd van 18+ die het niet erg vinden om door heel Nederland te werken en minimaal 5 tot 8 keer per jaar beschikbaar zijn.​

Samen met het team werk je op dag-, meerdaagse- en avond- en nachtevenementen. Tijdens deze inzetten ga je bijvoorbeeld samen met je teamgenoten een blaastest afnemen bij bezoekers die naar de evenementen gaan. Bij een positieve blaastest krijgt de bezoeker de welbekende BOB-sleutelhanger. ​

Wat wij jou bieden

Wij bieden een vrijwilligersvergoeding van netto €5,- per uur en een kilometervergoeding van €0,28 per kilometer. Tijdens de evenementen zorgen wij voor eten en drinken als je meerdere uren met ons samen werkt. En wat natuurlijk helemaal supergaaf is, is dat je op de leukste evenementen en festivals in Nederland aanwezig bent!

Meld je aan

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan voor het Bob-promoteam! We nemen vrijblijvend contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Ook kun je al je vragen stellen en al aangeven of je voorkeursevenementen hebt waar je graag naartoe wilt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Oosterveld door te mailen naar bobenik@vvn.nl of te bellen naar 06 - 47 07 37 85.

Heb je een rijbewijs?

We hebben je gegevens nodig om contact met je op te nemen. Je gemeente en provincie willen we graag weten om te kijken wat je in jouw eigen regio kunt gaan doen. Lees in onze privacyverklaring hoe wij omgaan met je gegevens.

Evenementenkalender

Wil je weten bij welke evenementen, festivals en acties jij als Bob-promoteam lid kan helpen? Bekijk hier onze evenementenkalender.

Houd deze kalender goed in de gaten, er komen dit jaar nog tientallen leuke evenementen bij!