Onze scholen zijn weer begonnen challenge

Na de zomervakantie roepen we samen automobilisten op om een gepaste snelheid te rijden. Dit doen we met de campagne 'Onze scholen zijn weer begonnen'. Daarnaast bereiden we leerlingen zo veel mogelijk voor op een veilige start na de zomervakantie. 

De kick-off vindt plaats op 22 augustus, waarmee ook de landelijke challenge van start gaat!

stoepkrijt

De challenge

We roepen alle klassen van de basisscholen op om op een zo origineel mogelijke manier de slogan ‘Onze scholen zijn weer begonnen’ aan te brengen op het schoolplein en daar op deze website een foto of filmpje van in te zenden.

Wees zo creatief als je kunt! Gebruik stoepkrijt, hooibalen, liggende leerlingen die letters uitbeelden, of iets nog veel originelers. Zo toon je als school je betrokkenheid bij de verkeersveiligheid van je leerlingen en kan je met deze actie extra aandacht voor de school vragen!

De jury bekijkt welke 3 klassen de beste inzendingen hebben gedaan. Zij winnen een prachtig prijzenpakket voor de hele klas. De allerbeste klas wint een workshop 3-D tekenen van street-artist Rianne te Kaat! En leert echte 3-D tekeningen maken, zoals de mooie creaties onder aan de pagina.

Doe direct mee door onderstaand formulier in te vullen of bekijk eerst de actievoorwaarden via Actievoorwaarden | Veilig Verkeer Nederland (vvn.nl)

 

Maximaal 3 bestanden.
32 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png.
3d
haai