Drenthe

De vrijwilligers, bestuursleden en beroepskrachten van VVN maken zich sterk voor een verkeersveiliger Drenthe. Heb je vragen of wil je aan de slag om samen met ons de verkeersveiligheid te verbeteren? Dan horen wij dat graag!

In Drenthe organiseren we acties en projecten voor basisscholen, voortgezet onderwijs en burgers. Voor een overzicht en filmpjes van de projecten die gefinancierd worden vanuit het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe kun je terecht op hun website.  Daarnaast helpen wij wijken, dorpen en scholen met het verkeersveiliger maken van de omgeving.

Yvonne Baas en Alex Dul vormen het vrijwilligersbestuur van District Drenthe. Wil je zelf aan de slag in jouw regio? Neem dan contact op met Yvonne Baas via onderstaande contactgegevens. We gaan graag met je in gesprek over de verkeersveiligheid in jouw omgeving! 

Yvonne Baas 06 - 53 65 11 05 baashy@home.nl

De contactpersoon vanuit de beroepsorganisatie is Frank Terpstra. Hij houdt zich onder meer bezig met de subsidiezaken en projecten.

Frank Terpstra 06 - 51 00 47 97 f.terpstra@vvn.nl

 

Activiteiten in je buurt

 1. Opfriscursus
  Emmen Emmen

  Opfriscursus bij DIBO.

  .

  Verkeersopfriscursus theorie en praktijk.
  13 mrt
 2. Opfriscursus
  Emmen N.n.b.

  Opfriscursus 2023

  Opfriscursus theorie en praktijk.

  .
  13 mrt

Nieuws uit je buurt

 1. Drenthe Hoogeveen

  Hoogeveense basisscholen het Rastholt, Vogelvlucht en 't Kofschip een week lang in het teken van verkeersveiligheid.

  Hoogeveen, Amersfoort, 12 oktober 2022 - In de eerste weken na de zomervakantie is er een piek in het aantal verkeersongevallen onder fietsende scholieren.

  Op de fiets naar school
 2. Drenthe Drenthe

  VVN Zomerchallenge Drenthe

  Wil jij deze zomer de VVN Zomerchallenge doen met je kleinkind(eren)? Vraag hieronder gratis het opdrachtenboekje aan! Wees er snel bij, want op is op.

  Bestel je boekje: 

  jong en oud zomerchallenge selfie helm fiets

Contact

Regiokantoor

Steunpunt Noord

Frank Terpstra

Contactpersoon
f.terpstra@vvn.nl
06 - 51 00 47 97