Drenthe

De vrijwilligers, bestuursleden en beroepskrachten van VVN maken zich sterk voor een verkeersveiliger Drenthe. Heb je vragen of wil je aan de slag om samen met ons de verkeersveiligheid te verbeteren? Dan horen wij dat graag!

In Drenthe organiseren we acties en projecten voor basisscholen, voortgezet onderwijs en burgers. Voor een overzicht en filmpjes van de projecten die gefinancierd worden vanuit het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe kun je terecht op hun website.  Daarnaast helpen wij wijken, dorpen en scholen met het verkeersveiliger maken van de omgeving.

Je kunt ons dag en nacht bereiken via steunpuntnoord@vvn.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur. Je vindt ons op het Verkeers Educatie Centrum (VEC), de Knobben 100, 9202 XJ in Drachten.

 

Nieuws uit je buurt

 1. Coevorden Zweeloo/Coevorden

  VVN dag in zwembad Zweeloo geslaagd

  Zondag 8 September  verzorgde Veilig Verkeer Z.O. Drente alweer de 2e VVN dag in het teken van Veiligheid en Mobiliteit.

  VVN;Coevorden;Rob Perdijk;gemeente Coevorden;
 2. Coevorden Gemeente Coevorden

  VVN vrijwilligers in actie

  Onze vrijwilligers hebben op verschillende plaatsen in de gemeente Coevorden weer de bekende Spandoeken van de actie De scholen weer begonnen opgehangen.

  VVN;Coevorden;Rob Perdijk;gemeente Coevorden;
 3. Coevorden Gemeente Coevorden

  Afdeling Coevorden start nieuwe website

  VVN Afdeling Gemeente Coevorden is een van de eerste afdelingen in Drenthe, welke een eigen pagina heeft verzorgd op de nieuwe website van Veilig verkeer Nederland

  VVN;Coevorden;Rob Perdijk;gemeente Coevorden;

Activiteiten in je buurt

 1. Actie
  Assen

  E-Bikemiddag

  Heeft u een e-bike of bent u van plan er één te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad! Geef u op voor de E-Bikemiddag

  VVN E-Bike middag Assen
  19 sep
 2. Evenement
  Emmen Emmen

  VVN-veiligheidsdag

  .

  VVN-veiligheidsdag afdeling Emmen.
  21 sep
 3. Actie
  Assen

  Seniorenbeurs

  Een ‘markt/beurs’ met als thema ‘Mobiliteit en Veiligheid’ (in de breedste zin van het woord), niet alleen veiligheid in het verkeer maar ook veiligheid in/om het huis, enz.

  Seniorenbeurs Assen
  01 okt

Contact

Steunpunt Noord

Regiokantoor

Contactpersoon

Robin Inpijn
r.inpijn@vvn.nl
06-21436358