Fryslân

Welkom op de website van VVN Fryslân. De vrijwilligers en beroepskrachten van VVN maken zich sterk voor een verkeersveiliger Fryslân.

In Fryslân organiseren we acties en projecten voor basisscholen, voortgezet onderwijs en burgers. Voor een overzicht en filmpjes van de projecten die gefinancierd worden vanuit het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Fryslân kun je terecht op hun website.  Daarnaast helpen wij wijken, dorpen en scholen met het verkeersveiliger maken van de omgeving. Heb je vragen of wil je aan de slag om samen met ons de verkeersveiligheid te verbeteren? Wij helpen je graag verder. 

Wij zijn tijdens kantooruren voor algemene vragen bereikbaar via 088-524 8900 en via steunpuntnoord@vvn.nl

Hier vind je onze afdelingen:

Activiteiten in je buurt

 1. Evenement
  Fryslân Drachten, Verkeerseducatiecentrum

  Districtsledenvergadering VVN Fryslân 2022

  De voorlopige datum voor de najaarsledenvergadering van VVN Fryslân is vastgesteld op donderdag 27 oktober 2022. Nadere informatie volgt te zijner tijd.

  DLV
  27 okt

Nieuws uit je buurt

 1. Fryslân Kollum

  Verkeersflits op de Koningin Julianaschool

  KOLLUM – De Verkeersflits is een project van het Regionaal Orgaan verkeersveiligheid Fryslân (ROF) dat wordt uitgevoerd door VVN, Stichting Bevordering Verkeerseducatie (SBV), de Fietsersbo

  VVN
 2. Fryslân Eastermar

  Vrijwilligers voeren oog- en reactietesten uit op Easterbarren

  Op 27 augustus vond het Strjitfestival it Easterbarren weer plaats. Sinds 2000 (altijd op de laatste zaterdag van Augustus) één van de allerleukste evenementen in de regio.

  VVN
 3. Fryslân Drachten

  Safe the date

  Elke vrijwilliger heeft een mail gekregen om zich aan te melden. Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Anouck Veenstra via 088 – 524 89 04.

  vrijwilligersfeest

Verkeersprojecten in Fryslân

U kunt ons bereiken via

Secretariaat

Steunpunt Fryslân