Fryslân

Welkom op de website van VVN Fryslân. De vrijwilligers en beroepskrachten van VVN maken zich sterk voor een verkeersveiliger Fryslân.

In Fryslân organiseren we acties en projecten voor basisscholen, voortgezet onderwijs en burgers. Voor een overzicht en filmpjes van de projecten die gefinancierd worden vanuit het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Fryslân kun je terecht op hun website.  Daarnaast helpen wij wijken, dorpen en scholen met het verkeersveiliger maken van de omgeving. Heb je vragen of wil je aan de slag om samen met ons de verkeersveiligheid te verbeteren? Wij helpen je graag verder. 

Wij zijn tijdens kantooruren voor algemene vragen bereikbaar via 088-524 8900 en via steunpuntnoord@vvn.nl

Hier vind je onze afdelingen:

Activiteiten in je buurt

 1. Evenement
  Fryslân Drachten (nnb)

  Districtsledenvergadering VVN Fryslân 2022

  De voorlopige datum voor de najaarsledenvergadering van VVN Fryslân is vastgesteld op donderdag 27 oktober 2022. Nadere informatie volgt te zijner tijd.

  DLV
  27 okt

Nieuws uit je buurt

 1. Fryslân Drachten

  Safe the date

  Binnenkort meer informatie!

  vrijwilligersfeest
 2. Fryslân Bolsward

  Verkeersexamen in Fryslân

  Vandaag is alweer het laatste Verkeersexamen van 2022 in Friesland. In totaal hebben ongeveer 5.000 leerlingen in Friesland meegedaan aan het Verkeersexamen.

  fietskeuring
 3. Fryslân Drachten

  ‘Zonder de hulp van VVN had ik mijn hart vastgehouden’

  De missie van basisschool de Parel in Drachten is om leerlingen een veilige leeromgeving te bieden. En die omgeving neemt de school letterlijk.

  De Parel

Verkeersprojecten in Fryslân

U kunt ons bereiken via

Secretariaat

Steunpunt Fryslân