Fryslân

Welkom op de website van VVN Fryslân. De vrijwilligers en beroepskrachten van VVN maken zich sterk voor een verkeersveiliger Fryslân.

In Fryslân organiseren we acties en projecten voor basisscholen, voortgezet onderwijs en burgers. Voor een overzicht en filmpjes van de projecten die gefinancierd worden vanuit het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Fryslân kun je terecht op hun website.  Daarnaast helpen wij wijken, dorpen en scholen met het verkeersveiliger maken van de omgeving. Heb je vragen of wil je aan de slag om samen met ons de verkeersveiligheid te verbeteren? Wij helpen je graag verder. 

Wij geven gehoor aan de oproep van de overheid om thuis te werken. Wij zijn tijdens kantooruren voor algemene vragen bereikbaar via 0512-370485 en via steunpuntnoord@vvn.nl. De projectleiders zijn tijdens kantooruren mobiel bereikbaar.

Lees op onze hier welke maatregelen Veilig Verkeer Nederland nog meer neemt.

Hier vind je onze afdelingen:

Activiteiten in je buurt

 1. Evenement
  Fryslân Drachten (nnb)

  Districtsledenvergaderingen VVN Fryslân 2022

  De voorlopige data voor de vergadering van VVN Fryslân zijn vastgesteld op donderdag 12 mei en donderdag 13 oktober 2022. Nadere informatie volgt te zijner tijd.

  DLV
  12 mei
  13 okt

Nieuws uit je buurt

 1. Fryslân Drachten

  Nieuwe telefoonnummers regio Noord

  Vanaf 3 december krijgt VVN regio Noord nieuwe vaste telefoonnummers.

  telefonie
 2. Fryslân De Knipe

  Verkeerswethouder Jaap van Veen geeft het startsein voor coronaproof gastlessen bij de Compagnonsschool

  Op  woensdagmiddag 28 april vond in het kader van het zogenoemde basispakket verkeerseducatie, dat mogelijk wordt gemaakt door het Regionaal Orgaan voor de verkeersveiligheid in Fryslân (RO

  Compagnonsschool
 3. Fryslân Heerenveen

  Gepersonaliseerd spandoek en een sjabloonpakket voor scholen in Heerenveen

  Onlangs kreeg VVN Fryslân de leuke opdracht van de gemeente Heerenveen om voor alle scholen een spandoek en een sjabloonpakket.

  spandoek

Verkeersprojecten in Fryslân

U kunt ons bereiken via

Secretariaat

Secretariaat Steunpunt Fryslân