Groningen

De vrijwilligers, bestuursleden en beroepskrachten van Veilig Verkeer Nederland maken zich sterk voor een verkeersveiliger Groningen. Heb je vragen of wil je aan de slag om samen met ons de verkeersveiligheid te verbeteren? Dan horen wij dat graag! Bekijk ook ons projectaanbod voor gemeenten en andere opdrachtgevers.

In Groningen organiseren we acties en projecten voor basisscholen, voortgezet onderwijs en burgers. Voor een overzicht en filmpjes van de projecten die gefinancierd worden vanuit de Verkeerswijzer Groningen kun je terecht op hun website. Daarnaast helpen wij wijken, dorpen en scholen met het verkeersveiliger maken van de omgeving.

Wij zijn tijdens kantooruren voor algemene vragen bereikbaar via de contactgegevens onderaan deze pagina. De contactpersoon in de provincie Groningen vanuit de beroepsorganisatie is Margot Blaauw. U kunt bij haarterecht voor alle vragen.

Nieuws uit je buurt

 1. Groningen Delfzijl

  VVN Eemsdelta en Midden-Groningen op Delfsail 2024

  VVN was met een grote stand goed zichtbaar en het doel om nieuwe vrijwilligers te werven is gelukt.

  2024 Delfsail
 2. Groningen Oude Pekela

  Praktisch Verkeersexamen in Oude Pekela

  Op 6 juni jl. deden basisschoolleerlingen in Oude Pekela het Praktisch Verkeersexamen. De start was bij Basisschool De Zevensprong.

  2024 6 juni Oude Pekela
 3. Groningen Harkstede

  Snelheidsactie provincie Groningen van start in Harkstede

  Op 3 juni startte de VVN Snelheidsactie in de provincie Groningen. Op 40 plaatsen, verdeeld over de hele provincie, meten VVN-vrijwilligers de snelheid van passerende automobilisten.

  2024 3 juni Snelheidsactie Harkstede

Contact

Regiokantoor

Steunpunt Noord

Margot Blaauw

Contactpersoon