Hardenberg

Iedereen wil in een veilige leefomgeving wonen. Dagelijks zetten in heel Nederland duizenden enthousiaste vrijwilligers zich namens Veilig Verkeer Nederland vrijwillig in voor dit doel. Iedereen veilig over straat; dat is de missie van VVN. Verkeersveiligheid is belangrijk voor iedere burger maar met name de kwetsbare inwoners kunnen wel wat hulp gebruiken. Helpt u mee? 

Veilig Verkeer Hardenberg

Veilig verkeer begint met goed verkeersonderwijs. Wie is er niet opgegroeid met het VVN Verkeersexamen? In Hardenberg organiseert de lokale VVN afdeling samen met de verkeersouders het praktisch Verkeersexamen in het voorjaar. Ook op scholen voeren verkeersouders projecten uit zodat de kinderen (straks) in staat zijn veilig aan het verkeer deel te nemen.
De lokale VVN afdeling organiseert en ondersteunt allerlei activiteiten op het gebied van de verkeersveiligheid in de gemeente Hardenberg. Jaarlijks organiseren wij de volgende projecten:
- Praktisch Verkeersexamen
- Opfriscursus voor senioren
- Fietsverlichtingsactie
- Campagne De Scholen Zijn Weer Begonnen

Heeft u belangstelling voor één van de trainingen of wilt u zich inzetten voor de verkeersveiligheid in Hardenberg? Dat kan, neem dan contact op met:
Regio Oost, mail: steunpuntoost@vvn.nl
telefoonnummer: 088 - 524 89 20
Foto Hardenberg