Cora van Nieuwenhuizen leest voor uit 'Fiep in het verkeer'

Vanmorgen ontving minister Cora van Nieuwenhuizen het eerste exemplaar van 'Fiep in het Verkeer' bij CompaNanny in Den Haag. Fiep Westendorp’s curator Gioia Smid overhandigde het vrolijke kinderboek. 

Fiep in het verkeer cora van nieuwenhuizen volt veilig verkeer nederland westendorp CompaNanny

Verkeersopvoeding thuis

Ouders leggen bij hun kinderen de basis voor veilig verkeersgedrag. Het consequent geven van het goede voorbeeld is hierbij van grote waarde. Dit doe je al door je kind te leren fietsen of door samen met je kind te oefenen met oversteken. Ook samen lezen over het thema verkeer kan hieraan bijdragen. Eerder lanceerden wij daarom al het vrolijke lees- en doeboek 'Sproet en de straathaaien' en nu presenteren we met trots 'Fiep in het verkeer'!

Fiep in het verkeer

Fiep in het verkeer is een samenwerking van de Fiep Westendorp Foundation en Veilig Verkeer Nederland en is uitgegeven door Uitgeverij Volt. Het resultaat is een rijk geïllustreerd non-fictieboek dat helpt kinderen vanaf vier jaar wegwijs te maken in het verkeer. Met interviews, leuke weetjes en creatieve ideeën. Cora van Nieuwenhuizen ontving het eerste exemplaar en las peuters bij CompaNanny voor uit het vrolijke kinderboek.

"Met ‘Fiep in het verkeer’ maken kinderen op speelse wijze kennis met de wereld van het verkeer. Ouders, opa’s, oma’s, juffen en meesters helpen kinderen op weg in het verkeer door samen dit boekje te lezen. Of kinderen nu van huis naar school fietsen of naar hun vriendjes of vriendinnetjes wandelen, weten hoe je veilig deelneemt aan het verkeer is van levensbelang. Dit boekje helpt daarbij: jong geleerd is oud gedaan!”

Cora van Nieuwenhuizen - Minister Infrastructuur en Waterstaat
Fiep Westendorp’s curator Gioia Smid overhandigt het vrolijke kinderboek aan minister Cora van Nieuwenhuizen.
Fiep Westendorp’s curator Gioia Smid overhandigt het vrolijke kinderboek aan minister Cora van Nieuwenhuizen.