Veilig Verkeer Nederland afdeling Coevorden actief met Blijf Veilig Mobiel presentatie.

Zweeloo

Wie en wat is het Blijf Veilig Mobiel team?

Het Blijf Veilig Mobiel presentatie is een onderdeel van Veilig Verkeer Nederland, afdeling gemeente Coevorden. Wij geven verkeersinformatie voor groepen en instellingen zoals daar zijn senioren, vrouwenverenigingen, dorpsbelangen, jongerenclubs, kortom heel divers.

VVN;Coevorden;Rob Perdijk;gemeente Coevorden;

Zo waren wij op woensdag 6 november te gast bij de Ouderenvereniging “De Senioor” . Wij werden ontvangen in het dorpshuis De Spil in Zweeloo. Zij kozen voor haar leden voor deze voorlichtingsavond. Deze voorlichting bestaat onder andere uit een diapresentatie over diverse verkeerssituaties, verkeersregels verkeersborden etc. Ook hebben wij een verkeersquiz op het programma staan en zorgen ook voor divers informatiemateriaal om mee naar huis te nemen.

Meer dan 30 leden waren bij deze presentatie aanwezig en uit de reacties is gebleken dat deze informatievoorziening aan een behoefte voldoet. Het was niet alleen een leerzame bijeenkomst waarin het onderwerp u en het verkeer centraal stond maar ook voor ieder een gezellige avond. Heeft u ook belangstelling voor zo’n presentatie of wilt u meer informatie dan kunt u, natuurlijk geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Team Blijf Veilig Mobiel Afdeling gemeente Coevorden

Coevorden;Zweeloo;VVN;drenthe;BVM

Wat speelt er in jouw buurt?