Afscheid VVN Bestuursleden

Heerde

Op vrijdag 8 december hebben Henk Haasjes en Herman Westhof afscheid genomen als bestuurslid van Veilig Verkeer Nederland (VVN) afdeling Heerde. Dit na respectievelijk ruim 20 en 15 jaar vrijwilligerswerk.

Afscheid bestuursleden VVN Heerde

Beiden organiseerden jaarlijks de Opfriscursus theorie en de Opfriscursus praktijk voor 70 plussers. Deze opfriscursus trekt een flink aantal deelnemers en voorziet duidelijk in een behoefte. Deelnemers krijgen een update van de nieuwe verkeersregels en waardevolle tips om zo lang mogelijk veilig te kunnen blijven autorijden.

Voor de komst van het verplichte bromfietsrijbewijs hield Henk Haasjes zich bovendien bezig met het VVN bromfietscursus. Jongeren die deze praktische cursus bij VVN volgden, ontvingen een certificaat waarmee ze korting op hun verzekeringspremie konden krijgen. Sinds 2010 werd het behalen van een bromfietsrijbewijs een verplichting en de VVN Bromfietscursus overbodig.

Als dank voor hun inzet ontvingen Henk Haasjes en Herman Westhof een oorkonde, de VVN Erepenning en een attentie uit handen van medebestuursleden Jaap van Bemmel en Astrid van der Windt. Het vertrek van Henk en Herman, maakt versterking van het Heerder bestuur noodzakelijk.  Wilt u ook een waardevolle bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid in de gemeente Heerde? Neem dan contact op met Astrid van der Windt via astrid@vvn-heerde.nl of een van de andere bestuursleden.

Wat speelt er in jouw buurt?