Hoog slagingspercentage eerste dag VVN theoretisch Verkeersexamen

Dag 1 van het VVN theoretisch Verkeersexamen zit erop. Met een slagingspercentage van 97,1% kijken we terug op een geslaagde eerste dag!

Hoog slagingspercentage eerste dag VVN theoretisch Verkeersexamen

Het was een spannende maandag voor de leerlingen van de hoogste groepen van de basisschool. Vandaag werden er maar liefst 11.789 digitale examens gemaakt, waarvan 11.450 konden worden beloond met een diploma, een slagingspercentage van 97,2 procent! 

Digitaal examen

Het examen wordt door zo'n 35% van de scholen digitaal uitgevoerd. Het voordeel daarvan is dat de uitslag vrijwel direct na het maken van het examen bekend is. 

Herkansingen

In het geval van zakken is het aan te raden dat de leerkracht analyseert waar de leerling extra oefening kan gebruiken. De leerling kan het examen dan een paar dagen later doen. Was de oorzaak puur zenuwen? Dan adviseren we de herkansing direct te doen. Hopelijk kunnen ook deze leerlingen daarna hun VVN Verkeersdiploma in ontvangst nemen!

Op dinsdag 16 juni en donderdag 18 juni vinden de laatste twee examendagen plaats. We hopen wederom op mooie scores en wensen de resterende deelnemers veel succes!