Minister Cora van Nieuwenhuizen heeft de Vakbeurs Mobiliteit geopend

Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat heeft de Vakbeurs Mobiliteit vanmorgen geopend. Veilig Verkeer Nederland is op deze beurs vertegenwoordigd met een MONO-stand.

MONO

Bliksembezoek aan onze MONO-stand

De minister bracht een bliksembezoek aan de MONO-stand. Tijdens Vakbeurs Mobiliteit komen alle huidige vraagstukken, trends en problematieken aan bod die zich binnen het veranderende mobiliteitslandschap afspelen. De deelname van de minister onderstreept het belang om de discussie over deze thema's gaande te houden.

Het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat is al jaren een groot onderdeel van de beursvloer geweest. Afgelopen editie nam het deel onder de noemer Partnership Talking Traffic, het samenwerkingsverband tussen het ministerie, decentrale overheden en een twintigtal toonaangevende marktpartijen. Ook dit jaar is het ministerie onderdeel zijn van de beurs.

Veilig Verkeer Nederland stelt de telefoon van bezoekers in en vertelt wat zij voor hun en hun bedrijf kunnen betekenen om MONO onder de aandacht te brengen.

Minister Cora van Nieuwenhuizen op de mobiliteitsbeurs