Basisschool De Vijfhoeven te Vlijmen wint VVN Schoolpleinpakket

BS de Vijfhoeven uit Vlijmen heeft een prachtige prijs gewonnen.

Er is een loting gedaan voor de winnaar van een Schoolpleinpakket, onder scholen die de praktische verkeersprojecten hebben afgenomen in de periode 1 januari 2022 tot en met 31 maart 2022.

Het ging om totaal 136 scholen en de Vijfhoeven heeft dus gewonnen. Een schoolplein verkeersspel ter waarde van 1.258,00 Euro.

Schoolpleinpakket

Met dit spel kunnen kinderen spelenderwijs kennis maken met de verkeersregels zoals die gelden.

De set is compleet uitgevoerd met zelfs een oprolbaar zebrapad, een stoplicht, 6 pylonen en verkeersborden, functiehesjes(8 sets van 2 autohesjes en 2 fietshesjes) voor een hele klas en natuurlijk een emmertje stoepkrijt om zelf een parcours te kunnen tekenen. Alles keurig verpakt in een opvouwbare bolderkar en uiteraard voorzien van een map met 27 opdrachtkaarten en een handleiding(op USB stick) om zowel theoretisch als in de praktijk aandacht te kunnen besteden aan de verkeersregels waar de leerlingen dagelijks mee te maken hebben. Op weg naar school of naar het verenigingsleven.

De leerkracht van groep 6 is erg in zijn nopjes met het ontvangen leerpakket en stelt dat niet alleen zijn leerlingen maar de gehele school groepsgewijs gebruik kunnen maken van dit innovatieve lespakket. Een lotje uit de loterij. Wij zijn er erg blij mee.

Namens VVN reikte Frans van Delft, samen met Piet Pot vandaag het betreffende pakket uit.

Wat speelt er in jouw buurt?