Online rijlessen: stap in een virtuele auto!

Volg jij rijlessen? Dan liggen die voorlopig stil om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Geen paniek: met de online rijlessen van Green Dino kun je blijven oefenen!

Veilig Verkeer Nederland rijlessen online GreenDino

Online rijlessen

Hoe zo'n online rijles eruitziet? Nou, gewoon alsof je autorijdt! Onze partner Green Dino ontwikkelt rijsimulatoren en weet de verkeersomgeving realistisch weer te geven. Hun online rijlessenpakket is dan ook genomineerd voor de Nationale Verkeersveiligheidsprijs van 2020.

Praktijklessen onmisbaar

Hoe meer (virtuele) kilometers je maakt, hoe meer ervaring je opdoet. Online rijlessen zijn daarom een mooie aanvulling op praktijklessen. Praktijklessen zijn uiteraard onmisbaar, maar die zijn als maatregel tegen de verspreiding van het coronavirus momenteel verboden.

Probeer het zelf

Stap snel in de virtuele auto! Voor een prijs die lager ligt dan voor één praktijkrit, krijg je toegang tot een pakket online rijlessen. Met de code 'VVN' krijg je een leuke korting. Degene die virtueel de meeste kilometers rijdt maakt kans op de titel ‘Rijleskampioen virtuele kilometers’ en wint een rijvaardigheidstraining op circuit Zandvoort aangeboden door Green Dino.

Hopelijk kunnen de praktijklessen snel worden voortgezet. We wensen alle rijleerlingen veel succes bij het behalen van hun rijbewijs.

Een voorproefje van de online rijlessen.