Onze (auto)band met Michelin Nederland

Als een van de grootste autobandenspecialisten ter wereld heeft Michelin verkeersveiligheid hoog op de agenda staan. Daarom ondersteunt Michelin onze VVN Remwegdemonstraties.

VVN aanwezig bij het galadiner van de Michelingids

Een ster van een partner

Michelin is een van onze partners en steunt de VVN Remwegdemonstraties. Met deze demonstraties laten we zien wat snelheid doet door te remmen bij een snelheid van 30 km/uur en bij 50 km/uur. Zo wordt duidelijk zichtbaar welke impact snelheid heeft op de remweg en hoe gevaarlijk te hard rijden in een woonwijk is. De demonstraties worden op Michelin-banden uitgevoerd.

De VVN Remwegdemonstratie
De VVN Remwegdemonstratie

De Michelingids

Over sterren gesproken: wist jij dat de Michelsterren door deze autobandenproducent in het leven geroepen zijn? In 1900 werd de Michelingids gelanceerd, oorspronkelijk om het autogebruik (en dus de bandenverkoop) te stimuleren. In deze gids werd informatie gegeven over bijvoorbeeld hotels en benzinestations onderweg, én werden er sterren uitgedeeld aan toprestaurants die een autoritje waard zijn. Op maandag 13 januari is de nieuwste editie van de Nederlandse Michelingids gepresenteerd. Een spannend moment voor chefs!

Evert-Jan Hulshof en Rob Stomphorst bij het het galadiner van de Michelingids
Onze woordvoerder Rob Stomphorst en directeur Evert-Jan Hulshof bij het het galadiner van de Michelingids.

We zeggen het aan de lopende band: we zijn trots op deze partner en de mooie samenwerking!