Uitgesteld: districtsledenvergaderingen en vergadering Verenigingsraad

De districtsledenvergaderingen die Veilig Verkeer Nederland in de maand april gepland had, en de Verenigingsraadvergadering van 23 april zullen worden uitgesteld tot later dit jaar. 

 

Vergadering

Door de aangescherpte maatregelen van de regering hebben wij een aantal besluiten moeten nemen. Dat betekent dat al onze activiteiten tot 1 juni waar meerdere mensen bij aanwezig zouden zijn, spijtig genoeg, niet door kunnen gaan. Dit is zeer spijtig daar onze vrijwilligers en medewerkers al veel werk hebben gestoken in deze activiteiten en dat het een teleurstelling is dat deze activiteiten nu afgeblazen of opnieuw gepland moeten worden. Dit betekent dat ook de districtsledenvergaderingen en de Verenigingsraad van 23 april niet door kunnen gaan. Deze vergaderingen zullen worden uitgesteld tot later dit jaar. 

Update (17 april 2020): de nieuwe datum voor de verenigingsraadvergadering is voorlopig vastgesteld op 26 juni. De districtsledenvergaderingen zullen in de weken daarvoor georganiseerd worden. Uiteraard gaat dit alleen door als de situatie het toelaat.