Veilig Verkeer Nederland kiest nieuwe bestuursleden

De Verenigingsraad van Veilig Verkeer Nederland (VVN) heeft twee nieuwe bestuursleden gekozen: Jaap Kuin en Anneke Petersen.

Veilig Verkeer Nederland kiest nieuwe bestuursleden

Jaap Kuin

Jaap Kuin (1969) werd voorgedragen door het VVN-districtsbestuur Drenthe, mede namens de districten Groningen en Friesland. Sinds 2015 is hij waarnemend burgemeester van de gemeente Pekela. Hij werkt als trainer en coach in het politiek maatschappelijk veld. Daarvoor was hij gemeenteraadslid en wethouder in de gemeente Assen. Als oud-wethouder met verkeer in de portefeuille is hij een verbinder met kennis van zaken op zowel lokaal als landelijk niveau. Jaap Kuin is een echt verenigingsmens en is zeer gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan de missie en de doelstellingen van VVN.

"Zonder vrijwilligers is er geen vereniging."

Jaap Kuin - Bestuurslid bij Veilig Verkeer Nederland

Anneke Petersen

Op voordracht van de VVN-districtsbesturen Flevoland en Overijssel en mede namens het district Gelderland is Anneke Petersen (1983) benoemd als lid van het bestuur. Anneke is algemeen directeur van OSN Nederland en heeft een zakelijke achtergrond. Zij heeft de HBO-studie Management Economie en Recht en een MBA-opleiding afgerond. Daarnaast kent zij de dynamiek die het werken in een vereniging met zich meebrengt.

"Ik woon samen met mijn man en ons zoontje van twee in het mooie Beesd. Voor mijn werk zit ik veel op de weg en in het weekend gaan wij er graag op uit. Het verkeer is altijd een belangrijke schakel. Mijn motivatie om mij in te zetten voor een veilig verkeer komt daar vandaan."

Anneke Petersen - Bestuurslid bij Veilig Verkeer Nederland

De Verenigingsraad is blij met de keuze voor Jan Kuin en Anneke Petersen en wenst hen veel succes toe in hun nieuwe rol!